1883 izle

1883 1.Sezon 10.Bölüm izle

Hells Half Acre

Yorum mu yapmak istemiştiniz ?
Yorumlar
dizikolikadam

Bu yaşmda gözlerimden yaş getirten bir diziydi.İnsanlarn yapması gereken tek şeyin hayallerini gerçekleştirmek olduğunu bir kez daha anlamış olduk...

Jagen H ghar

Genç yaşta böyle etkileyip ağlattıysa , kız babası olsam oturduğum yerde eriyip giderdim.

CharlesVane

Sular seller gibi ağladık bu yaşta, müthiş bir diziydi. Yellowstone adlı dizinin flashbacki gibi birşey bu, Dutton ailesinin bulundukları topraklara geliş hikayesini anlatıyor. Bu diziden sonra kesinlikle Yellowstone'u izlemelisiniz.

falafelspor

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
western meftunu beni gayet tatmin etti bu dizi, çok sevdim. shea'nin ölümü çok sarstı beni dizide en sevdiğim karakterdi pek babacan bir tavrı vardı intihardan vazgeçek diye düşündüm ama öyle olmadı, sevdiklerini kaybetmenin yanında rehberlik ettiği kervandan sadece iki kişinin oregon'a varması sonrası karakterin genel ruh halini düşününce normal görünüyor intiharı. iki ana karakterin ölmesinden sonra ilk sezonki gibi güzel bir sezon çekebilecekler mi bakalım, umarım ikinci sezonun startını çok uzatmazlar.

bydialoq

izlediğim her saniyeye deydi

llall

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Yaşlı kovboyun sahilde otururken gördüğü sinek kuşu Elsa'yı temsil ediyordu muhtemelen..Elsa olmadı sahilde görüşürürüz demişti ona.En hızlı kanat çırpan ve bu sebeple kalbi inanılmaz hızlı atan,ömrü çoğu kuş türüne göre de kısa olan bir kuş türüdür sinek kuşu..Yaşlı kovboyun Elsa,Elsa'nın da kuşlar hakkındaki son konuşması sonrası anlamlı bir sahne olmuş..Ayrıca bu sahnenin Kızılderililerdeki her insanın mutlaka doğada bir karşılığı,ruh hayvanı olduğu inancına da bir gönderme olduğunu düşünüyorum.

atahan6181

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
sezon finali demişler daha ne kaldı anlatacak kız öldü , yaşlı adam öldü , oregona vardı diğeri.

Venus00

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Sam`i gördüyüm sahnede gözyaşımı tutamadım. Elsa çok cesurdu çok hayat doluydu benden kısa ömründe bendende çok gülümsedi bendende çok sevdi bendende çok savaştı hoşca kal Lightning with the yellow hair. Seni tanımak bir ayrıcalıkdı.

UbydllhZoe

Sahilde görüşürüz. Uzun film tadında draması, sadeliğin içinde detaycılığı her şeyi çok güzeldi. 8/10

Kartopi

Dramın tavan yaptığı bir bölümdü. :(