Başlamadan okuyun arkadaşım

johnbig

O kadar aptalca bir oyunculuk varki nefret kusmamak elde değil. Replikler ve oyunculuk vasatın altında. Yapmacıklıktan ölüyorlar resmen. Böyle bir bütçe nasıl rezil edilir derseniz, bu dizi çok bariz bir örnek diyebilirim. Yönetmen kadroyu amca-hala çocuklarından seçmiş olmalı. Senarist de replikleri TV reklamları izleyerek yazmış heralde. Ulan yeni bir gezegen keşfetmişsin survivalı iliklerine kadar işlemen gerekirken gidip oreonun beyzbol topunun peşine düşüyorsun. Ne yiyecek nereye sı*acaksın hele bi onların telaşına düş. Çıldırdım arkadaş ya hiç mi güzel bir dizi bulamaz bir insan. Yok yani millet beğeniyor heralde bu saçmalıkları havadan reyting alıyorlar. Bayan karakterler o kadar içler acısı oyunculuk sergilemişlerki yolda görsem hepsini birbirine bağlayıp benzin döker yakarım, dünyaya bir hayrım olsun. O küçük velet de sağlam bir kapıcı tekmesi hak ediyor. İşinizi iyi yapın ulen adamı sinirlendirmeyin. Gidin bi sopranos izleyin bi ray donovan izleyin az oyunculuk görün milenyum bebeleri sizi. Senaristin de gidip cohen brotherlardan tarantinodan 2 fıske dayak yemesi lazım. Yeni mezun bir yarım akıllı belliki. Ben gidiyorum aq 2 saatim çöp oldu.

dilan

izlemedim bu diziyi ama yorumunu kopyalayim netflixin bi cok yeni dizininin altina yapistirabilirim. Ben artik bu dizilerin seneryolarinin yapay zeka tarafindan yazildigini dusunuyorum. Bu duruma bi kac netflix filmini de ekleyebilirim hatta. Oyunculari da baska bi yapay zeka seciyor hatta. O yuzden ogrenmelerine azcik musade edelim =)

GeldikleriGibiGiderler

sıkıcı ve yapmacık oyunculuklar flash tv gibi aile ve çocukların hepsi sorunlu

rookiebullet

Usta biraz abartmışsın, sakin ol.

ingeniouspain

Johnbig biraz daha abart istersen. Netflix filmlerinin ve dizilerinin ne kadar igrenç oldugunu biliyorum aylardir abone olmamiza ragmen hicbirini izlemedim cunku cidden cok kotuler ama lost in space dizisi en azindan digerlerine gore cok cok daha iyi ve ben oyuncularin o kadar da kotu oldugunu dusunmuyorum bence iyi is cikardilar. Bazi karakterlere ozellikle birinci sezonda ben de sinir olmustum ve senaryosunda bazi kisimlar kliseydi hatta bir suru bilimsel hata vardi ama bunlar bence kolayca gormezden gelinebilir cunku dizinin grafikleri cok guzel ve akici. Surekli bir aksiyon oluyor dizi boyunca kendimi onlarin arasinda hissettim bu guzel bir duyguydu benim normalde de uzaya ilgim var zaten ayrica dizinin +7 yas ustu oldugunu hesaba katarak inceleme yapmamiz daha iyi olur. Siz kim bilir kac milyon tane bilim kurgu filmi dizisi izlemissinizdir en iyilerini izledikten sonra ortalama olanlari izleyince begenmemeniz normal

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

2

2

1

1

5