4. Sezon

Swebliss

4. sezon bence güzel başladı. Morgan'ın diziye dahil olması iyi oldu.

yankeewashere

4. sezon guzel baslamadi aslinda farkli karakterlerle basladi sadece. Hikayeler cok boluk porcuk. 4 bolumdur Daniel Nick nasil kurtuldu vermediler bi turlu. Zaten hikaye sikici bir de ana karakter olan Nick'in olmesi dizinin iyice cekilmez olmasi demek bence. Sezon ortasi cikan ana karakterlere ayar oluyorum ya. Travisde de aynisi olmustu Nickde de. Oldu olucak diger bolum Madison, Alicia ve Strand'i de cikarin tam olsun. Bakalim kimler izlicek o zaman. Sacma sapan is yapiyorlar. Izleyenlere yazik valla. Birakmak en iyisi bu sezon bence. Anca 4 sezon dayanabildi dizi. Uzulerek belirtiyorum Final yakin gibi malesef.

Rain is God

Abicim şaka gibi travisi o kadar evrime soktular aha dizinin reisi derken öldü e şimdi napacaz neyse nick için izleriz belki onunla birseyler olur derken nick de öldü saka mi bu 3.sezonda bıraktım bu konuyu okuyacak varsa baslamayin medet umacaginiz tum karakterler ölüyor.

Rick Grimes

4. sezonda morganı getirmek için Nick ve Madisonı öldürdüler ve madisonın ölümünüde açık bıraktılar yani tam emin değiliz. 4. sezonun ilk yarısı çok olmasada iyiydi. ama 2. yarısı madison ve nick tamamen gittiğinde çöp oldu. ve Travis konusunda haklısınız tam çok güçlü bi karakter dedik öldürdüler. 5 ztn aşırı çöp. morgan ve salak saçma hareketleriyle doldu dizi millete yardım etmeye çalışıyolar. ama 6nın güzel olduğu söylendi bana İnşallah öyledir

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

2

3

3

10

10

5

4

1

2

6

8

8

5

8

6