özlem ve saygı ile

alperencanbjk

olayımız escobardı öldü bıraktık, devam etmeyi dusunmuyoruz escobara ihanet etmeyi aklımızdan hiç geçirmedikk saygılar.

Fegelein

Ne özlemi ne saygısı? Milyonları zehirleyen, kendi halkını katleden birine bu sempati nedir? Dizi muhteşem, teknik açıdan da değerlendirirsek ama eğer odağının Escobar olduğunu düşünüyorsanız o zaman diziden bir şey anlamamışsınız demektir.

alperencanbjk

narcos izliyip escobarı seven kitleden değilim, sempatim var herkes iyi adamları sevicek diye bir kural yok hem sadece kötüden ibaret değil bu adam. kolombiyada sevende var sevmiyenide var escobarın.

Etrüsklü

Nasıl bi sakatsın sen :)? Görürdük seni, eğer ailenden birinin ölümü acı bir şekilde escobarın elinden olsaydı ). Sempatini alıp müsait bir şekilde ilgilenirdin artık.

dizi izleyicisi

Uç noktalara güzelleme yapmak bu milletin kanında var. Belli bir yaştan sonra normalleşirler diye ümit ediyorum.

GRİADAM

Castro ve Che'nin konu ile ne alakası var ?

GRİADAM

Baya komik birisin kendi çapında ama sorduğum soru bu değil. Katil bir zehir tüccarına duyulan sempatinin yanlışlığını göstermek için ülkesini sömürge devletlerden kurtaran adamları öreneklemenin konu ile ne alakası var. Kaldı ki bu figürleri sevip saygı duyan insanların aynı sevgi ve saygıyı Ulu Önder için de besliyorlar.

Agent Cooper

marksizm gibi 20. yyda akademik olarak çöp olan bi ideolojinin fanatiği olup silah zoruna başvurmak ve lenin gibi ağır diktatör birinin peşinden koşmak pek sevimli bi hareket değil. castro ise apayrı. o ofişıl bi diktatördü. bu iki pislik herifin yaptıkları yüzünden bugün küba açlıkla mücadele ediyor. kuzey koreden farkı olmayan kapalı bi dünyada yaşayan halkı amerikaya kaçıyor sürekli. artık liseliler bile sevmiyor, romantizm kasmıyor bu konuda. abd bless z kuşağı.

GRİADAM

Yarın gelip milliyette yazmaya başlayın, hayatımda bu kadar temelsiz iddia ve tarihi çarpıtma okumamıştım. Umarım bu işi bedavaya yapmıyorsunuzdur.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

3

Narcos
Narcos - yazdı.

2

2

2

2

Nusret
Narcos - Fegelein yazdı.

3

7

6

1

8

Tavsiye
Narcos - Fegelein yazdı.

8

5

4