DİZİYE BAŞLAMAK İSTEYENLER...

ceronimolocked

Diziye başlamak isteyenler kesinlikle izleyin. Zaten çok fazla bölüm yok bitirmesi zor değil. Kısacası diziden bahsetmek gerekirse başrol Martin Freeman ı bilen bilir kendini kanıtlamış çok başarılı bir oyuncudur mimikleri jestleri rolüne bilgelik katar. Dizi kuzey kutbuna yakın küçük bir kasabada geçiyor.

ceronimolocked

Dizi gerçekten sürükleyici senaryo çok iyi kurgulanmış kopukluk hiç yaşamadım izlerken. Çekimler de başarılı. Tam anlamıyla ÖLMEDEN İZLENMESİ GEREKEN DİZİ tanımını hak eden bir yapıt.

Howard The Duck

Kesinlikle başlayın

II RaM5Es

Muhteşem bir dizi ne diyebilirim ki. Dizinin her sezonu farklı bir hikaye anlatılıyor ve birbirlerinden bağımsızlar. Bu arada diziyi bitirenler için bilgilendirici spoiler yada öyle de denebilir

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Dizide ki hiç bir olay gerçek değildir.Yönetmenler açıkladı izleyiciyi diziyle bağ kurması için yapılmış bir hile.Ne kadar etik olduğu tartışılır ama işe yaradığı kesin bunun için onları suçlayamam ama bunu diziye başlarken bilseydim severmiydim bilmem

Silhouette

yaklaşık 2 yılda 1 yeni sezon çıkarır hale geldi ama muazzam kaliteli bir yapım, her sezon uzun bir film gibi aslında. biraz ağır, ciddi bir havası var Dexter'ı vb. suç temalı dizileri sevenlerin hoşuna gidebilir. hem filmini hem dizisini kesinlikle tavsiye ederim.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
filminin gerçeklikle bağlantısı var diye biliyorum, diziside farklı tarihlerdeki, yakın coğrafyasındaki benzer suçlar ve çeşitli sosyal değişimlerin getirdiği olaylar üzerine kurulu.

Howard The Duck

Dexter yanına bile yaklaşamaz.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

9

Fargo
Fargo - yazdı.

3

5

8