İlk bölümü sevmeyenler

Doctoroswald

İlk bölümü sevmemiş olabilirsiniz bende beğenmemiştim ama izlemeye devam edin kesinlikle en sevdiğiniz ilk 5 e giricek

tayar9

Kesinlikle katılıyorum. Daha önceden başlamıştım ancak ilk bölümleri beğenmeyip bırakmıştım. Sonradan tekrar karşıma çıktı, bu sefer sıkılıp bırakmadım. Son bölümü izlerken gözlerim doldu. "Keşke bitmeseydi" dediğim diziler arasına ekledim.

Tse123

İlk bölümler karakterler tanıtıldığı için biraz sıkıcı fakat sonralara doğru dizi efsane oluyor. En sevdiğim diziler arasında. Ne zaman moralim olsa bazı bölümlerini tekrar açıp izlerim. Kısacası diziyi ilk bölümlerinden dolayı yargılamayın izleyin gerisi geliyor zaten :)

falafel

Çok denk geliyorum bu "ilk bölümler sıkıcı ama..." tarzı yorumlara. Beni daha ilk bölümde sarmıştı şahsen. Devam ettikçe aldığım keyif katlanarak arttı tabi. İlk bölümler sıkıcıymış diye başlamayı erteleyen varsa yazmak istedim.

gabiliyet

Başlarda michael in mizahı tuhaf geliyor sonra alışıyor insan :)

imgemge

Bu dizyi ilk bölüm yüzünden biraksaydımmm o kadar üzülürdüm ki 2021 yılındayız ve beni daha sonra ve önce yapılmış hiçbir dizi bu kadar güldürmüyor !!!1 çok çok iyi

bckaa

diziyi iyi ki ilk bölümden sonra bırakmadım cidden başka hiç bir sitcomdan bunun tadını alamıyorum

jannn

İlk sezonu cok sıkılarak izledim sonra cok sardı ama

georchky

Ben bi ara ilk iki bölümü izleyip ne biçim bir dizi çok saçma demiştim sonra Twitter'daki arkadaşım önerince bi ara bakarım demiştim sonra ise bir arkadaşımla daha da konusu açıldı izlemelisin güzel dedi bir şans ver dedi izledim ve harika bir dizi en azından 8. sezona kadar sonrasını izlemeseniz bile olur.

beemotha

Ben de ilk iki sezonu izlerken sıkılmıştım ama şu an iyi ki devam etmişim diyorum, öyle bölümler var ki başka hiçbir dizide böyle bir mizah bulamazsınız.

muratti

Kahkaha efektinin olmaması ve bazı espriler başta soğuk gelebilir ama sakın vazgeçmeyin emin olun dönüp buraya yazacaksınız. en iyi diziler arasında ilk 5'e girer net...

Madonna McDonald

ilk bölüm ne demek ilk sezonları zorla izledim nerdeyse ama iyi ki izlemişim sonrası gerçekten değiyomuş.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

6

10

5

8

4

1

8

1

7

4

4

7

2