"Başlamalı mıyım?" diyenler okusun

HarleyDavidsoon

Başlayın, mükemmel bir dizi. Ama ard arda izlemeyin. Ne kadar yavaş bitirirseniz o kadar iyi olur. Çünkü 2 senede bir sezon geliyor.

Fegelein

Yahu oraya destan yazmışız. Altına devam etsene emeğe ayıp. Başlayın mükemmel??? Neye göre kime göre neden nasıl niçin? Sırf sen beğendin diye niye başlasın millet altta açıklamalar FEGELEIN tarafından yapılmıştır.

Fegelein

Sadece Animasyon Değil Tüm Diziler İçerisinde En Delice Yapım! Eleştiriye geçmeden deliceyi açayım deliceden kasıt deneyselliğin sınırlarını zoruluyor. (zira daima teknik tabirler kullanmaya özen gösteriyorum) Fegelein olarak başka mecralarda da okurlara hep oturaklı, geleneksel sinema tekniklerini takip eden yapımları tavsiye ettim. Ancak! Tam bir saçmalık, delilik olan bu yapım bir harika. Kimi zaman iğrençliğin dip noktalarını zorlayan bu dizi Rick'in zekası etrafında odaklanarak mizahı ayrı bir boyuta taşıyor. Deneysel yapımlar içerisinde en başarılısı ve elbette 2-3. sezonlar ile deneysel olmaktan çıkarak literatüre geçti. Birkaç farklı kategoriyi harmanlıyor. Konsepte gelirsek "Saçmalayabildiğin kadar saçmala ve daima bir kurgunun sonunda bir mantığa bağla". İşte bu yüzünden diziden kopulamıyor. Ne kadar saçmalasa da ne kadar iğrençleşse de bir noktaya bağlanmasını bekliyorsunuz. Ve bağlanıyor da! FEGELEIN tavsiye ediyor. İyi seyirler. Yalnız bir not düşeyim: ARCHER dizisi de deneysel animasyon olarak başlayıp kült haline gelmişlerden biri. Drama ve kara mizah tadında tam bir yetişkin animasyon dizi istiyorsanız onu izlemenizi tavsiye ediyorum. RICK & MORTY futüristik ve sürrealist bir alana giriyor. En iyi animasyon dizisi Archer olabilir ancak Rick & Morty'de en sıradışı olanı.

Fegelein

Ayrıca 70 yeni bölüm daha garanti geliyor.

kahnwald

fgl senin beynini sikeyim siktir git şu siteden hasta piç

Fegelein

Yazık bir gariban troll daha, ben gayet memnunum. Makul bir şekilde görüş bildiriyoruz, küfür ederek ne geçiyor eline? kahnwald tam bir zavallı örneğisin benim sana ne zararım var ki? Neyse ben izleyicilere kültürlü yorumlar yapmaya devam edeceğim. Cidden anlamak istiyorum insan ne kadar zavallı olmalı ki burada yorum yazan biriyle takışsın. Yorumumu yazıyorum bir hafta sonra aklıma gelirse açıp bir bakıyorum. Kim senin küfrünü niye taksın, cidden merak ettim amacın nedir? Hah sen küfredince ben yorum yapmayı mı bırakıcağım?

Fegelein

Hayır işin komiği durup durupken hayvanca küfreden sen nasıl ben "hasta" oluyorum. Çok komiksin, sende haklısın adamın biri gazeteye film eleştirisi yazar gibi yazıyor. Ama seninki gibi tepkiler görünce değiyor.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

2

2

20

1

16

11

18

3

26

22

1

8

1

1

44

6

1

3

12

2

21

6

1

4

7