MANTIK HATALARI

jessepinkman666

Bunlar tam olarak mantık hataları mı bilmiyorum.Yanlışım olabilir.Anlamadığım noktalar var Şimdi melekler ve şeytanlar ölünce boşluğa gidiyor demişlerdi son sezon.Cass de ona "Seni kim canlandırdı,Tanrı mı?" dediklerinde "Hayır Tanrının boşlukta yetkisi olmaz" demişti. Ee bu Cass kaç kere öldü hepsinde de Tanrı bunu geri getirdi.Nasıl boşlukta yetkisi olmuyor? Bir de ruhunu sattığın zaman cehenneme gitmiyor musun?Hatta John ve Dean de bu yüzden cehenneme gitmişti.Mary nasıl cennete gidiyor o zaman? O da ruhunu sattı. Dediğim gibi atladığım noktalar olabilir.

CM Punk

Şukunu verdim panpa

darkking

mary ruhunu vermedi sam'i verdi seytan ona 10 yıl sonra geleceğim bana karşmassanız kimseye zarar gelmez demişşti

xhtml

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Harbiden lan XD şöyle de olabilir cass in ilk ölüşünde lucifer bedenini yoketmiş olabilir sadece, cass in özü o sırada duruyordu yanlış hayırlamıyorsam uzun zaman oldu. Bu sayede de cass tekrardan canlanabildi olamaz mı ?

baffin

arkadaşlar, bu kurallar vs. üzerinde hiç durmayın. zaten beşinci sezon sonrası dizi kendi oluşturduğu evrenin bütün kurallarını çiğnedi çoktan, hele ki onuncu sezonla birlikte direkt olarak saçmalama evresine girdi sonrası malum. ben şahsen zevk almıyorum fakat bu zamana kadar takip ettiğim için yeni bölümleri de izliyorum, o yüzden ilk beş sezonun kıymetini bilin tadını çıkara çıkara seyredin...

kermitt

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Jimmy Novak Cass'in bedeninde öldü, sebebi ise kıyameti durdurmak için olan sezon finalinde Michael ya da Lucifer Cass'i patlatmıştı bu da Jimmy Novak'ın ruhunun ölmesine sebep olmuştu. Tekrardan Lucifer'ın gerçek bedeni Nick defalarca silahla vuruldu, bıçaklandı o oldu bu oldu. İçindeki ruhun gerçekten ölmesi gerekirdi. Şimdi Lucifer öldü Nick yaşıyor olayı acayip saçma ve çelişkili. (Belki de Luci'nin bir parçası hala Nick'in içindedir. Bilemeyiz ilerleyen bölümlerde görürüz artık) Bu sezonun ilk bölümü Cass restorana gidiyor herkes şeytandı ve Cass fark etmedi. Oysaki şeytanlar ve melekler birbirlerinin gerçek yüzlerini görebiliyordu. Hatta eğer yanlış hatırlamıyorsam Cass Crowley'in, Crowley de Cass'in gerçek yüzünü görmüştü yani melek ve şeytan yüzleri bedenleri her neyse artık. Her sezon, bölüm geçtikçe mantık hatası çoğalıyor. Ama hala izletiyor kendini.

şerefsiz

var evet ama yine de bu 3 kişi için izliyorsunuz. castiel in gelişini ben çok sevmiştim. adamın insan olmayı bilmeyen melek halleri çok güzeldi.

MissHair

Dizide göze batan hataların en çok olduğu sezon 11. sezondu. God ve Darkness arasındaki savaş saçma şekilde işlenmişti.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

7

13

14

1

11

3

4

7

7

4

8

6

1

8

4

1

11

22

8

1

12

7

19

45

7

6

6

13