Başlayın !

slayer

Çok farklı bir dizi arkadaşlar, düşünmeden başlayın. Jim Carrey harikalar yaratıyor.

oguzhanyigit85

Küfür İçerir

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Bu kadar ağır bir dramın bu kadar aydınlık işlenmesi garip bir oyunculukla mükemmel işlenmiş Başlamadan uyarı BU DİZİ İNSANI YAVAŞ YAVAŞ S.... Bu dizi birini yada bir şeyini kaybetmekle ilgili değil her şeyini kaybetmekle ilgili hiçbir umudun kalmayacak duruma gelmekle ilgili

kittycat

Jim Carrey, hüzünlü modern zaman palyaçomuz harika. Psikolojik bir dizi öyle kahkahalar vs beklemeyin,içsel hesaplaşmalar vs vs....

kekec

mükemmel...

ajlojyqy

Çok karanlık bir dizi, anlatış bakımı olarak da sarkastik mizah, kara mizah içeriyor. Kesinlikle izlenmeli.

CSA3

Çok başka kafalarda bir dizi. İzleyin. Eminim pişman olmazsınız. Normalde bu tarz diziler sıkıcı olabilir ama bu hiç değil. Çok farklı bir dizi. Türü Komedi, Dram yazıyor ama bence çok daha fazlası.

Emil_Aze

İlk zamanlar sırf Jim Carrey için izliyordum ama dizi öyle konular işlemeye başladı ki ağzım açık izlemeye başladım.Başlamyı düşünenler bu yorum okumakla zaman kaybediyor.

Emil_Aze

Ben böyle işin ..................... !!!

Honyey

@Abdulkadir34, Profilinden dizinin sadece 2 bölümünü izlediğini görüyorum. Dizinin 1. bölümünde

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Bir adam elini, başka bir adamın pantolonuna sokuyor. 5-10 sn. gösteriliyor.
Bunun haricinde birkaç espri falan var, öyle büyük bir şey yok. Dizinin devamını izlediğimde yorumu güncellerim ama pek bir şey olacağını sanmıyorum. Bu arada sen sadece o sahne için bile izlemek istememiş olabilirsin beni alakadar etmez ama yorumun yüzünden insanlar izlemekten vazgeçmesin diye yazdım.

Dözekütepa

neden iptal edildi bu dizi ya

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

2