Legacies | The Originals ' tan Sonra İzlenir mi ?

ÇaLıkuşu

Dizide full genç kadro olması biraz itici geliyor bana Alaric'ten başka +30 karakter yoktu ama belki ilerleyen zamanlarda güzel transferlerle sürükleyici hale gelebilir . Ne olursa olsun şuan ki izlenimiyle dizi konu, bağlayıcılık, kalite gibi konularda The Originals'ın veliahtı olamaz diye düşünüyorum :)

Aegon Targaryen

The Originals Ve Vampir Günlüklerinden Ortak Karakterler Geçiyor Ama Bitakım Sözde Büyü Sözleri Acemice İtici Ve Yapmacık Geliyor Şahsen İLk Bölümlerinii Beğenmedim.

Todhorus

Açıkçası, The Originals'ın son derece gizemli ve muhteşem gerilimli havasından sonra bu dizi gerçekten onun yanında berbat kalıyor, ama gelecek bölümlerde ben Klaus ve Elijah üzerine bölümler olacağını düşünüyorum, onların geri geleceğini sanırım herkes biliyordur, çünkü CW gibi bir şirket asla bu mükemmel iki oyuncuyu bırakmaz, çünkü dünyada en çok fanı olan iki oyuncu bunlar, bırakmak için aptal olmak gerek, sadece onların geri dönmesini bekleyin, ilk bölümlerden kimse pes etmesin.

Remorsales

bölümlerden birinin altınada post attım ama şu hali ile vasat kalmış dizidir. TVD biraz ergen biraz hikaye olarak yürümüştü originals ta gerçekten sağlam bi hikaye ve çok daha sağlam bi kadro vardı belki gene aynı atılımı yapıp çok daha sağlam bi dizi yapabilmişlerdir diye 4 bölüm sabredip izledim ama yok sallar mısınız bilmiyorum ama fikrimce dizi vakit kaybı en azından ilk 4 bölümü ,olurda hikaye değişmez ve kadro genişlemezse tutmaz ergen draması olarak kalır

rcrcrc

Yahu ayrıca bu kız vampir-kurtadam-cadı karışımı olarak neyle besleniyor? Kan içtiğini hiç görmedim ben?

bendisarz

Kesinlikle izlenir

WenTraN

çok haklısınız bi the originals kalitesinde değil bu dizi ama ztn olması da çok zordu çünkü originals çıtayı çok yükseltti. yine de tvd ye göre daha akıcı, izlerken hiç sıkmadı beni yani her bölümde yeni bir yaratık yeni bir hikaye ortaya çıkartıyorlar ve eğer vampirli kurtadamlı cadılı bir dizi izlemekten hoşlanıyorsanız şuan izlenebilecek en iyi seçenek bu dizi

selbus

the originals'la kıyaslayarak gitmemize gerek yok bence. Diğer tüm diziler açısından bakıldığında ve vampirli, büyülü dizi istiyorsanız ön sırada gelicek bir dizi. Başlamak isteyenelr başlasın :))

KMikaelson

seriyi bilmiyorsan izleme. diziye kötü diyenler siz bir dizi yapında izleyelim boş konuşmayın dizi gayet güzel özlemimizi dindiriyor bu seri ve dizi harika bence.

zombieland

genel bilgiler konuya hakim olmak istiyosan tabikide onceki 2 seriyide izlemen lazım tavsiye ederim sıkılma ihtimalin düşük :D

Antosha

Güzel bir dizi özlemimi gideriyor. Hikaye bakımından The Vampire Diaries & The Originals a benzeyen ilerleyiş var. Araştırmadan yargılamamak lazım nasıl olduğunu dizinin eğer izlerken seriler hakkında bilgisizsen.

eylulg

Ben ilk bunu izlemiştim sonra tvd ve to yu öğrendim :D Hope Mikaelson diye aratınca The Originals ve Legacies çıktı ve ben şok :) Siz siz olun 1-TVD, 2-TO 3-Legacies bu sırayla izleyin elbisenin olayını mesela geç anlamak bile koydu bana :D

kindfrez

Legacies çocuklar ve ergenler için yapılmış gibi düşünüyorum .The vapire diaries ve the originals mükemmeldi. Legacies onların yanından geçemez bence. Hikayeyi genişletmişler ama iyi yapamamışlar . bence daha güzel yapılabilirdi çünkü klausun kızı olduğu için tüm herkes tutuşmuştu. Legacies de yan rol gibi hissediyorum. tvd de klausun adı geçince bile herkes korkuyordu. Ölümler bile çok sıkıcı iki sezonda adam akıllı ölen bir kişi vardı

tvd ve TO dan buraya geldiyseniz çok şey beklemeyin.

Docgi

3. sezonu yarıda bıraktım. Bölümler boş, villianlar boş (Necromancer biraz renk kattı), sezon1 den beri Landon kim olduğunu bulmaya çalışıyor gereksiz uzadı, Alaric reis olmasa diziyi Cartoon Networkte izlersin. Originals seviyeyi öyle yükseltti ki sarmıyor artık.

Alpss

CW durmuyor, bu dizide iptal edildi.

thorald vesteinsson

İlk iki diziye göre (ilk dizi ve ikinci dizi sonlara doğru bozmaya başlamıştı) bu dizi baştan beri rezalet( 11 bölüm izledim düzeldi düzelecek ama zaman kaybı) yoklukta izlenir. Bu kadar kaliteli dizi varken bunu izlemek tamamen zaman israfı ( liseli orta okullu kişilere sarabilir) ergen dizisi. Oyunculuk desen yok, senaryo desen yok, grafikte 2022 yakışır cinsten değil ama idare eder 3/10 bu puanıda eski dizilerin hatrına yoksa 1/10 dur bende ;)

Asklepios

Benim fikrimce izlemeyin hiç gerek yok The Originals'tan sonra tamamen bir zaman kaybı olmuş. Koskoca Klaus Mikealson'un kızı Hope: Tribrid (Vampir,Kurt Adam,Cadı), korkutucu, güçlü diye bekliyorsunuz ama karşınıza ergen bir tane liseli genç kız çıkartıyorlar. Neredeyse 4 sezon boyunca aynı Villian var farklı bir şeyler görmeyi bekliyorsunuz ama sonunda hep aynı villian aynı sıkıcılığıyla karşınıza çıkıyor. Birde koymuşlar diziye Landon diye bir çocuk Hope sürekli onun peşinde koşuyo o olmazsa ben naparım kafalarında falan geziyor. Ve senaryoda alakasız, saçma ve birbiriyle çelişen şeyler var. Son olarak normal kurt adam, vampir, cadı olaylarını beklemeyin onun yerine canavarlar koymuşlar ve pek mantıklı bulmadım açıkçası. Kısacası canım sıkıldı liseli ergen dizisi izlemek istiyorum diyorsanız veya çok büyük bir TVD evreni fanıysanız açın izleyin ama onu bile yapmanızı önermiyorum, vaktinizi harcayacağınız daha iyi diziler olduğunu düşünüyorum.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

2

1

1