izlenmeli mi?

kuzeyinkrali

daredevil falan yazmışlar bunlarla hiçbir bilgim yok punisherı sadece öldüren biri olarak biliyordum oyunlarından dizide böyle olur zannetmiştim fakat başladım ve senaryoda güzel. izlenmeli

NeganBoy

Kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi.Dizi sadece öldüren bir adamı değil aynı zamanda onun hayatını duygusal açıdanda ele alıyor.Jon Bernthal resmen bu dizi için biçilmiş bir kaftan.Ama diziyi izleyeceklere ilk önce Daredevil'ı izlemelerini tavsiye ederim.Punisher çünkü ilk orada 2.sezonda ortaya çıkıyor.Ve karakter geldiği ilk andan beri izleyiciyi kendisine bağlıyor.

Leugmaur

Daha yeni başladım ama şimdiden sardı

kermitt

Kesinlikle izlenmeli, sadece basit bir intikam değil Punisher'ın istediği. Yaşadıkları, Punisher'ın iç dünyası merhametli oluşu hepsi senaryoyu ve karakteri tamamlıyor. Jon Bernthal gerçekten bu dizi için doğmuş gibi geliyor bana.

Gorki

Şuraya bir açıklık getirelim Punisher bu intikamları ailesinin ölümü yüzünden almıyor. Mafyaları, uyuşturucu kaçakçılarını veya hırsızları vb. gerçekten öldürmek istediği için öldürüyor ailesi ile uzaktan yakından alakası yok bu intikamın hatta bir çizgi romanda ailesi yüzünden yapmadığını söylüyor komşusuna. Ki çoğunluğu izleyici ailesi yüzünden sanıyor oysaki alakası yok dediğim gibi. Ailesi için olsaydı Ghost Rider'ın kefaret bakışında yanardı. Birazcık mantıklı davranalım. Ah be keşke gerçek hayatta da bir Punisher olsa.

Rick Grimes

izlemeyen çok şey kaybeder, ayrıca punisher daredevilın 2. sezonunda da var o sezonda harika punisher reis sayesinde

brigfa

Gorki tam tersi ailesi için yaptığı için Ghost Rider etki etmiyor

EmirEfe

@brigfa Alakası yok Frank Castle ilk başta ailesi için yaptığını düşünse de suçluları çökertmek için yapıyor ve Ghost Rider'in kefaret bakışından etkilenmemesinin sebebi de bu. Çizgi romanlarda da belirtiliyor.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

3

17

8

5

7

6

1

3

9

6