Dizi final yaptı sizce baslamali miyim

halloween

Dizi dışardan bakıldığında guzel gözüküyor:d ama genel olarak yorumlarda guzel olmadigi soyleniyor sizce izlenilir mi..?

aahk90

En önemli olan, diziyi yazanlar sanki el değiştirmiş. İlk sezonlar iyi gibi, aslında çokta değil ama başladığım için bitirmek zorunda hissettim kendimi. İlk 2 sezondan sonra bu iş tuttu iyi para geliyo kafasıyla uzatıldığını düşünüyorum. Don lastiği gibi uzattılar o yüzden tadı kaçtı. Son 3 sezon dizinin işleyişiyle alakasız, sadece bölümü çekelim bitsin kafasıyla hareket ettiler. O bölümleri atlayıp izlemeye devam etsen hiç birşey kaybetmeyeceğin bölümlerle dolu dizi. Hemen bir örnek vereyim olabildiğince spoilersız, adamın biri yakalanır mahkemeye çıkacaktır. Nasıl savunma yapalım diye kafalar güzel şekilde ( buralar hep hayal ) Abraham Lincoln ile bile konuşurlar. İnsan hakları kanunları üzerine espirilerle zaman öldürürler, sonra ne mi olur ? Adam ölür mahkeme olmaz, bölüm çöp... Bu dizi ile ilgili yapılacak en güzel şey ilk 2 sezonu izle sonra sadece geçen bölümlerde ne olmuşu ( her bölümün ilk 15 saniyesi ) izle diziyi bitir. Belki 3. Sezonuda izleyebilirsin. Dizinin aksiyonu az, bol beyin yakmalı, bilimle ters akıla aykırı, sürekli komedi peşinde, bol saykolu, %1,5 oranında sex, görünürde yok ama var gibi gösterelim demişler. Benim için pişmanlıktı... 10/3.9

Sipahi

ABİ BU DİZİYİ SAKIN İZLEMEYİN zombi dizisi diye izledim ilk 2 sezon iyiydi hadi 3.cü sezonda kel kafalı bi adam çıktı komedi felan oldu ama dizinin ondan sonraki bölümleri izlenilir gibi değil ,dizi zaten saçma bi dizi saçma olduğunu bilerek izliyosun diziyi zatende senarist bolca kol yapıyo dizinin bölümlerinde ,bolca senarist saçmalığı ,senarist egosu var bu dizide o yüzden tavsiyem bu diziyi sakın izlemeyin vakit kaybından başka bişey değil bu dizi ,syfyın yaptığı diziler saçma sapan oluyo genelde bidaha syfy dizisi izlersem sevsinler beni :Dvan hel sing ide izliyorum oda syfyın dizisi oda saçma sapan bi dizi şimdi izledim diye mecburen bitene kadar van helsingidie izliycem,ve bidahada hiç bi yabancı diziyi seyretmem the walking dead ,van helsing hadi bide eğer fırsat olursa game of thronesuda izlerim ki bu dizilerde hep saçma sapan diziler ondan sonra dizi izleme olayına son noktayı koyacam bidaha hiç bi diziyi izlemeyip finali yapıcam bende ....yani bu diziyle ilgili son sözüm şu olur ...adamlar düşünmüşler biz niye dizi çekmiyoruz hadi bitane dizi çekelim demişler bu diziyi yapmışlar ,sırf dizi çekilmek için dizi çekilmiş olan bi dizi bu kısaca bu dizi cemiyeti kirletmekten başka bi halta yaramaz izlemekte boşa vakit kaybı olur .....

YARGIC

Açık görüşlü Fantastik bilim kurgulara açıksanız aç izle zevkle izlersiniz fakat yok arkadaş zombi ???>? olacak sa adam gibi olsun diyorsanız TWD açın izliyin zombilere farklı bir bakış açısı kazandırılmış karakterlere öyle ki ben bitirdim yeniden başlayacağım dizi gerçekten düşünülmüş izliyici düşünmeden izlerse o vakit beğenmez ????

darendelee

@sipahi syfy diziler izlemicem çok saçma oluyor diyorsun ama, deadly class, the magicians ve happy! Dizileri de syfy ın izlemediysen çok şey kaybetmişsindir derim

cnr_yn

aga twd yi aratıyor yani twd de karakterler daha derin ama burada :/

dizidelisi31

TWD izledikten sonra izlenmez bence o yüzden izlemeyeceğim ama belki yoklukta olursam başlarım

Gorki

Neden bu dizi TWD ile karşılaştırılır ki bu dizinin ilk ve 2. sezonu güzeldi. Ayrıca ondan önce izlesen ne olur izlemesen ne olur. Ki şahsen ben TWD'den sonra izledim bu diziyi.

Rick Grimes

TWD ile hiçbir dizi karşılaştırılamaz. Ben bunu TWDden sonra izleyecem ve izlememin sebebi sikko şeyler görüp gülmek ve TWDden özlediğim post apokaliptik dünyayı görmek. TWD mantıklıydı ama bunda 1001 çeşit zombi ve saçma şeyler olacağından eğlenceli olacak.

Abdulkadir34

TWD ile hiçbir dizi karşılaştırılamaz. ALKSDJFAKLŞKJALKSJFŞA

ManyakVAntepli

Twd ile hiçbir zombi dizisi karşılaştırılamaz demek istemiştir de dili sürçmüştür herhalde. Yani umarım öyledir :pepe_weird:

Rick Grimes

dalga geçmeyin ya benim en sevdiğim o Rick gittikten sonra kötüleşse de 1. benim için

georchky

Bu arada ciddi diyorum izlemeyin boşa vakit kaybı belki diziyi güzel yapabileceklerken daha da sıvamışlar

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

17