Yeni adresimiz sezonlukdizi6.com olmuştur.

Gece Modu Beta...

SezonlukDizi

Gece modu beta olarak yayında. Sağ üstten aktif edebilirsiniz. Ufak tefek gözden kaçmış eksiklikler olabilir. Görüşlerinizi bekliyoruz.

Gogolun Paltosu

Mükemmel olmuş elinize sağlık. Edit: Bu arada diziler sekmesinde sıralama türüne dizilerin favori üye sayısına göre bir ekleme yapabilir misiniz?

ayseyildiz

Süpersiniz?

H5nKls

Efsane olmuş. Benim gibi geceyi dizi seyrederek geçirenler için daha az göz yorulması olacak.

St4rdust

Efsane olmuş lann. Diyordum keşke tema siyah olsa diye göz yoruyordu iyi oldu eyv admin bey :D

ibrahim yilmaz

bence de güzel oldu 720p için de böyle bir tasarı var mı aklınızda

hocokkomik

Kontrast biraz daha düşük olsa tadından yenmez :)

SezonlukDizi

@ibrhmylmz53, @Gogolun Paltosu, olabilir belki ilerleyen zamanlarda. @hocokkomik, olabilir. Varsa css de uzman olan üzerinde değişiklik yapıp bize gönderebilir beğenirsek güncelleriz.

AHoleinTheWorld

Müthiş olmuş tema gerçekten, göz yorgunluğuna mikimmil uyum. Teşekkürler admin. True Detective soracaktım... Üzüldüm gidiyorum :///

Silhouette

ya bu site mükemmel diyordum arkadaşlara hep, daha da mükemmel olmuş. şuan sitede ördüğüm tek eksik The Simpsons 'ın olmayışı ama o kadar kusur kadı kızında da olur.

Gogolun Paltosu

Dizi istek sayfasında dark modda oy verdiğimiz belli olmuyor.

McihanM

Dark modda bir problem çıkmaya başladı önceden böyle değildi. Ana sayfada dark mod'a alıyorsun sonra herhangi bir diziye tıkladığında dark modda kalmaya devam ediyor ama tekrar ana sayfaya döndüğünde gündüz moduna geçiyor. Gündüz moda geçtiği halde yine herhangi bir diziye tıklıyorsun tekrar dark moda dönüyor garip bir durum. Anasayfada bir gariplik var. Webteizle'de de böyle şu an. Firefox veya Chrome fark etmiyor son 3 gündür falan var bu sorun. Bence site tamamen dark modda olması lazım daha şık duruyor :) Düzeltme: Üyeliğe girdiğinde böyle bir problem olmuyor sadece misafirler için böyle bir sorun var herhalde.

CsTk

ziyaretçilere cachelenmiş anasayfaya gösteriliyor o yüzden olabilir, bakarım bi ara.

bendisarz

@gogolun Paltosu Edit: Bu arada diziler sekmesinde sıralama türüne dizilerin favori üye sayısına göre bir ekleme yapabilir misiniz? TAMAMEN KATILIYORUM ...OLSA SÜPER OLUR

Sedats41

@gogolun Paltosu +1

nicataie

@Sedats41 o düzeltilmişti galiba

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

Discord
Site Hakkında - ManyakVAntepli yazdı.

20

Forum Kuralları
Site Hakkında - SezonlukDizi yazdı.

1

Forum v2 yayında
Site Hakkında - SezonlukDizi yazdı.

13