Spartacus'suz kalan bir İzleyicinin, dizi damarlarından biri kopmuş dmektir

aahk90

Herkesin dolabında sade beyaz tişörtün bulunması gerektiği gibi bu dizininde izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yumurtasız menemen, çikolatasız pasta, kahvesiz sabah, cuarasız hayat neyse aksiyon ve savaş sevip hala izlemeyenlerin durumu budur. İzleyin, İzlettirin.

omrfdn

Bu dizi hakkında yapılacak en saçma yorum olmuş. Şimdi beyler bayanlar dizi ''bence '' abartıldığı gibi efsane değil neden çünkü birincisi ROME dizisini izleyenler anlayacaktır dönem dizisi çekmişler fakat döneme uygun fazla bir şeyler göremedim. Köle veya hizmetçi ne derseniz hanımına nasihat verip dertleşiyor ne bileyim kölelerlele sahipler kanka köleler bile filozof olmuş hayattan nasihatlar veriyor. İzlerken sinir olduğum çok detay vardı. Yani diyeceğim şu o kadar övülen bir diziye başlıyim dedim zor bitrdim 8 sezonluk diziler bu kadar uzun sürmedi benim için neyse beğenenlere iyi seyirler.

Gorki

Spartacus kalbimizde yaşıyor ölmedi o.

brigfa

Köle ve hizmetçiler hanımına illa gerçekte de böyle yalnız olduklarında dertleşmişlerdir ama gördüğün gibi herkesin ortasında bir şey demiyorlar. Rome dediğin dizi ise kimse umursamadığı için iptal edilmiş bir dizi

Alp117

Kesinlikle yapılmış en güzel dizi. Bu 4. Bitirişim, her izlediğimde sıkılmadan sanki bilmiyormuş gibi acaba şimdi ne olacak hissi uyandırıyor bende. Bu da diziyi kaliteli yapar.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

1

6