Overrated

Howard The Duck

Abartılmış,gereksiz şisirilen,gereğinden fazla değer biçilen anlamına gelen bu kelime bir diziye ancak bu kadar yakışabilir.

Drax

Katılıyorum.

ibrahim yilmaz

kesinlikle

rtefacts

Dizi iyi ama harbiden aşırı abartıldı.

deborah

bir katılıyorum da benden

LordYıldırım

İyi dizi, güzel dizi ama çok fazla overrated be kardeşim. Dark, Friends, Stranger Things izlemeyenler buna şaheser der.

Emil_Aze

Güzel dizi .Ama söylendiyi kadar diyil.

kermitt

3. sezonu daha izlemedim ama o kadar farklı yapım izlemiş insanlarız hala ergen dizisi, ergenler abartıyor tarzı yorumlar bana içi boş geliyor Narcos'u da bitirmedim henüz ama gayet kaliteli bir yapım olduğunu düşünüyorum. Ve en üstteki yorum çok doğru çünkü artık 'bazen aşk her şeyi mahvetmek için yeterli bi sebeptir vb.' gibi replikler duymaktan Tokyo'nun screenshotlarını görmekten midem bulanmıştı gerçekten abartılmış

II RaM5Es

Dizi güzel ama hiç bir zaman en iyi dizilerimden biri olmayacak piyasa da o kadar güzel diziler var ki bizim millet bununla kafayı bozmuş.Aslın da genel olarak aksiyon ve şiddet olduğu için ve bizim insanlarımız bunları sevdiği için böyle ses çıkardı.

darendelee

Antena 3 adında bir ispanyol kanalı çektirdi bu diziyi 2. Sezondan sonra netflix yayın haklarıni alıp kaliteli bir reklam çalışması ile tüm dünyaya duyurdu. Netflix yayın haklarını almadan evvel kimsenin bu diziden haberi bile yoktu. Zaten mükemmel bir dizi değil. Ama tamamen vakit kaybı da diyemezsiniz. Bu açıdan övülmesine karşı değilim. Keşke bizim dizilerimizde netflix kütüphanesinden dünyaya yayılsa. Tamam en çok dizi ihraç eden 2. Ülkeyiz ama daha çok ev hanımlarına yönelik dizilerimiz meşhur. Biraz da genç kitleye hitap eden kaliteli yapımlarımız olsa keşke. Ülkemizi daha geniş kitlelere tanıtırdık.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

24

1

1

8

4

10

4

8

20

3

26

2

3

3

2

7

3

1

8