uzun dizi tercih etmem ama ....

ibrahim yilmaz

bu dizi nasıl bitti anlatamam uzunluğuna rağmen soluksuz izledim... bir çırpıda bitti.. uzunluğuna aldırmadan izleyin.. karaktere bayılacaksınız... sizinde uzunluğuna rağmen nasıl bitti dediğiniz bir dizi var mı?

viewer

hayatim da duydugum en sacma seylerden biri de dizinin `uzunlunlugundan` dolayi sikayetci olmak, bir tatile gitseniz 3 gun mu olsun istersiniz 2 yil mi ? zevk veren bir seyin kisa olmasini isteyen ilk defa gordum zaten zevk onemli degilse diye izliyonuz ffs

Heavenly Call

Yazılanlar ile ilgili yorum yapmayacağım. Sadece şunu belirtmek istiyorum. Yalnızca başlığa bakarak yorumun saçma olduğunu ve adamın şikayetçi olduğunu düşünmeniz doğru değil. Eğer altında yazılanları okursanız dizinin iyi olduğu ve uzunluğuna rağmen bir çırpıda bittiği belirtilmiş. Yani buradaki "uzunluk" olumlu anlamda kullanılmış.

viewer

lutfen basliga bakiniz

Heavenly Call

Ben zaten başlığa bakmayın demedim. Başlıktaki "uzunluk" olumsuz anlamda kullanılsa da altında yazan "uzunluk" olumlu anlamda kullanılmış. Dediğim şey sadece başlığa bakmayın. Yoksa başlığa hiç bakmayın demek değil.

BusyyBusee

Uzun diziden çekinen insanları da anlayamadım gitti. İnsan sevdiği şeyin uzun sürmesini istemez mi zaten. Bu diziyi sevmeyenin zevkinden de şüphe ederim açıkçası. Celal Şengör Hocamızın da son sezonlarda biraz aşk karışana kadar favori dizisi olmuştur kendisi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

9

2

4

10