Izlenir mi?

0_Scientist_0

Bana kalırsa harika bir diziydi. Bazen saçma bir hal alıyor ama gene de eğlendirmeyi başarıyor. Bence the mentalist ve the big bang theorynin birleşimi.

parliament

Boş zamanlarda gideri var.

onemarch

Güzel dizi, tavsiye ederim. Eğlenceli,komik ve verilen ipuçlarıyla seyirciyi de suçluyu buldurmaya itiyor.

Bombacı Mülayim

Sadece 3 bölümünü izledim birşey söylemek için çok erken ama bana baya sıkıcı geldi.

melissalisa

Öncelikle izlenir mi sorusuna cevaben kesinlikle evet 2 hafta içinde bitirdim ve tekrar biraz ara verince başlamayı düşünüyorum ...inanın ilk bölümün sıkıcılığını bende hissettim kaç seneden beri ilk bölümünü izlemeye çalışıyorum ama yenilir yutulur gibi değil o kadar sıkıcı geçiyor ki bir bölüm bitirmek resmen işkence gibi geliyordu,ama inanın eğer izlemeye hak verirseniz ne kadar mükemmel bir dizi olduğunu fark edersiniz sanırım ilk bölümlerin sıkıcılığı oyuncuların senaryoya alışma sürecinde oldukları için tam adapte olamamışlar ama ilerleyen bölümlerde oyuncular mükemmel senaryo müthiş aşırı derece komedi içerir gülmekten ağlarsınız baş rol oyuncudan çok benim favorim gus onsuz dizi zor tutardı .ama yinede her oyuncunun perfomansı harikaydı...şimdi izlemeyi düşünenlere iyi seyirler...

Prenstr

Diziyi izleyeli 2-3 yıl oldu heralde, ilk bölümler biraz sıkabiliyor ama izledikçe de bi o kadar sarmaya başlıyor. Aranızda Mentalisti izleyenler olmuştur, dizi onun gibi ama bu daha çok ciddilikten çok eğlendirip güldürtüyor. Arada youtube dan sahneleri açıp moralimin yerine getiriyorum ve ana seri bittikten sonra çıkan 2-3 devam filmi de vr(ilkini saymak istemiyom çünkü o daha çok yıl başı bölmü gibi birşeydi sanırım)

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla