Oz

Heavenly Call

Çok gerçekçi bir hapishane dizisi, Her karakterin ayrı özellikleri, hikayesi var. Amerikan dizisi olsa da anlatılan hikayeler evrensel yani birçok hikaye çok tanıdık Faklı gruplara mensup kişilerin hem bir arada yaşama hem de birbirlerine üstünlük kurma mücadelesini izliyoruz. "Bu adam başrol, ölmez" klişesini yıkan ender dizilerden ve kesinlikle izlenmeli.

II RaM5Es

Gerçekçiliği en iyi işleyen dizilerdendir gözümde. Bu kadar efsanevi bir dizinin herkes tarafından bilinmesini isterdim. Popüler olmasını kastetmiyorum. Ama izleyen herkesin çok beğendiği bir yapımdır Oz. Hele Augustus Hill karakterinin her bölüm başı, sonu ve aralarında konuşması diziyi daha harika yapıyor.

BingBong

ıl RaM5Es bence herkes tarafından bilinmemesi daha güzel. yoksa böyle güzel bir dizi prison break gibi herkesin dilinde sakız olurdu ( bunları söylüyorum ama çevremdeki herkesi OZ'u öneriyorum :) ) sözün özü izleyin izlettirin.

Antipatik

Gerçekçi olmaktan çok uzak. Çok fazla mantık hatası oluyor senaryo gereği. Dizi izlemeye devam ettikçe daha saçma bir hale geliyor. Ne kadar gerçekdışı ve mantıksız da bulsam, yine de eğlenceli bir dizi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

4

3

2

7

11