Fawlty Towers

Heavenly Call

Yapıldığı döneme göre iyi olsa bile diğer komedi dizileri gibi içerisinde güncel şaka barındırmayan sürekli bağırmalar, yanlış anlamalar ve insanlara vurmalar ile güldürmeye çalışan bir dizi. Bunu kötülemek için söylemiyorum bu tür şeyler o dönem komik olsa bile yaşadığımız dönemde ne yazık ki komik değil. Ve ne yazık ki son dönem çıkan Türk komedi dizileri bu şekilde ( Bu da sanatsal açıdan ne kadar ileride olduğumuzu gösteriyor.) Ayrıca dizi 2000'lerin başında yayınlanan "Aşkım Aşkım" dizisine aşırı derecede benziyor. (Büyük ihtimalle "Aşkım Aşkım" dizisi bu diziden uyarlandı.) Eğer "Aşkım Aşkım" dizisini ve son dönem Türk komedi dizilerini seviyorsanız bu diziyi de seversiniz.

ThrozenFrone

Bir otelci olarak gayet komik buldum.

darendelee

İlk yorumu okumamıştım. İkinci yoruma güvenip izledim. Belki ilerde güzelleşir diye kanser olmadan 5 bölüm bitirdim çok şükür. İlk yoruma harfi harfine katılıyorum ama sırf bitirmiş olmak için izlemeyi düşünüyorum. Bunları yazarken acaba sado-mazo eğilim mi var kendimde, neden kendime zulmetmeyi istiyorum soruları kafamda yankılanıyor.

furkanerkan

İlk yorumla aynı fikirdeyim. Monty Python geleneğini, Gervais'in Office'lerini falan sevdiğim için buna da bakayım dedim. Ben de bitirmiş olmak için şimdilik ilk sezonu bitirdim. Bazı güzel komedi sahneleri ve espriler var ama bunlar da çok tepeden, bağıra bağıra bir de üstüne kahkaha efektleriyle geldiği için çok az gülüyorum ya da he he şeklinde tepkiler veriyorum.

Gorki

İyi değil dönemine göre demiyorum ama eskilerden Rowan Atkinson dışında böyle güzel bir komedi ustası yok gibi sanki. Diziler açısından yani.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla