Sherlock ( 4. Sezon 3. Bölüm Hariç Zekice Uyarlamış Kafa Çalıştıran Dizi )

Heavenly Call

Sherlock gerçekten de zeka konusunda zirve bir karakter. Zekasına ve olayları çözme şekline hayran kalıyorsunuz. Oyunculuklar, kurgu, senaryo, hikayeleştirme, uyarlama, kısacası her şey muhteşem. Başında uyuyacağınız değil, gerçekten izlerken size bir şeyler katacak ve sindire sindire izlemeniz gereken bir dizi. Dizi ile ilgili eleştirilebilecek tek şey 4. sezon 3. bölüm. ( Ayrıca değineceğim. ) Kısacası KESİNLİKLE İZLEMELİSİNİZ.

Heavenly Call

4. Sezon 3. Bölüm gerçekten Sherlock'a yakışmayacak mantık hataları ile dolu Biraz bunlara değineceğim. Spoiler istemeyenler okumasın.

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
İlk olarak John Watson'ın gittiği psikolog her zamankinden farklı ve bu işin içinde bir iş olduğu belli. John, Sherlock kadar zeki olmasa da bunu fark etmesi gerekirdi. 2. Euros karakteri hiç inandırıcı değil. Mycroft'a alışmıştık. Çünkü Sherlock kadar olmasa da zeki ve zekası ile devleti parmağında oynatan ajan karakteri inandırıcıydı ama Euros böyle değil. Sürekli ondan da zekisi, ondan da zekisi,en zekisi var. o kadar zeki ki bakışları ile insanları hipnoz ediyor.durumu hiç inandırıcı değil. 3. Red Beard'ı komşu çocuğu yapmaları bu çocuğun kimsesi yok mu? Birisi ya da polis arasa ilk bakacağı yer kuyu olur. 4. Sherlock ve Euros'un karşılıklı durdığu sahnede aralarında 20 cm mesafe olmasına rağmen Sherlock kadar zeki birinin aralarında cam olmadığını fark etmemesi çok saçma. 5. Euros ve Moriarty'ın her şeyi 5 dakikada planlaması imkansız. İkisi de ne kadar zeki olurlarsa olsunlar böyle bir şey olamaz. Her şeyden öte, anlatmak 5 dakikadan fazla sürer. 6. John, kuyuda olduğu sahnede ayaklarından zincirle bağlı olduğunu ve çıkamadığını söylüyor ama helikopterden halat atılınca sanki hiç bağlı değil gibi öylece çıkıveriyor. Bölümün 2. tane iyi kısmı var. Biri Sherlock ve Molly'nin diyaloğu, diğeri son kısımda tüm ailenin bir araya gelip keman çaldığı sahne.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

11

13

7

7

7

5

28