İzlenir mi?

izzetethem

İzleyenler düşünceniz nedir sarıyor mu izlenir mi? Türü komedi olarak geçiyor gerçekten komedi mi?

mehmetozdemir

Kardeşim sanki bir filmi 6'ya bölmüşler gibi. Bir oturuşta izlersin. Dram olduğunu da göz önüne alırsak tam komedi diyemeyiz ama oldukça güzel ve komik sahneleri var. Bence izlenir :)

Cihan Eren

Bence de izlenir.Dram ağırlıklı bir dizi ama kara mizahta içeriyor bölüm dakikaları kısa zaten gayet izlenebilir çerez dizi

oznmns

Kesinlikle izlenir iyi bir çalışma.

Cucumberman

kara mizah çatışması olan bir dizi ben izlerken keyif aldım bazı sahneler insanın içine işliyor. Kesinlikle çok güzeldi. Zaten Ricky girdiği her işi güzelleştiriyor. Gayet güzel sıkılmadan izlersiniz başlayın derim.

izzetethem

Önerilerinizle izledim diziyi gerçekten çok anlamlı ve güzeldi. Son bölümü (S1B6) izledikten sonra tony gibi gelip size teşekkür etmek istedim. Hepinize teşekkürler gayet güzel diziymiş. :)

CSA3

Ricky Gervais'i biraz araştır. Dizinin çizgisini bir ölçüde tahmin edersin. Kara mizah sever... Dizinin henüz ilk bölümünü izledim. Kısaca tam bir gerçek hayattan kesit olarak yorumlayabilirim. Abartılı şeyler yok, müzikler, fazla dramatize sahneler, absürd komiklikler. Boş dram, ağlak işlerden nefret eden biri olarak öyle olmadığını söyleyebilirim. Ana karakterin bazen söyledikleri "haklı lan" dedirtecek cinsten popüler olmayan tespitler ve yorumlar olabiliyor, bu da ayrı bir güzellik. Alışılmış komedilerden değil tabii ki ama eminim günümüz komedilerine taş çıkaracaktır yinede. (Pek çoğunu izlerken sıkılıyorum, bunda en azından ilk bölümde net güldüğüm 1-2 yer oldu. ) Kaliteli ve sakin bir iş olduğunu söyleyebilirim. Zaten kısa, pişman olmayacaksınız, izleyin.

Gorki

Dizi dram dizisi komedi yok denilecek kadar çok az. İzlenir kesinlikle özellikle sevdiği insanı kaybeden daha çok sevecektir örneğin ben. Bayıldım bu diziye.

Abdulkadir34

Dizi iyi, izlenir. Komediye de biraz ağırlık verseler daha iyi olur benim için. Şu hâliyle 7/10

Amolelon

İzlemeyin komedi unsurları çok az trajediye kayan bir drama var. Ayriyetten önü alınamaz nitelikte ateist manifesto içeriyor. Bir şeylere anlam yüklemeye çalışan nihilistleri görmeye ben dayanamıyorum. falan filan neyse...

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1