Azor Ahai Kim?

ManyakVAntepli

Ben oyunu Jaime'den yana kullanıyorum. Seçilmiş kişi olmak için en yüksek potansiyel onda gibi geliyor ama kitaplarda bu olay nasıl olur bilmem

mstfacyln27

littlefinger çıkarsa çok şaşırmam

Heavenly Call

Littlefinger çıkması imkansız. Çünkü

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
Littlefinger 7. Sezon 7. Bölüm'de öldü. İnsanların bu kadar uzun süre beklediği bir karakteri ölü bir insan olarak yazmaz George R. R. Martin.
Bence de Jaime Lannister. Çünkü dizide en fazla karakter gelişimi yaşayanlardan biri. Nefret edilen bir karakterden çok sevilen bir karaktere evrildi.

mstfacyln27

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
littlefinger ın öldüğünü bende biliyorum dizide ama bu kadar kolay ölecek bi karakter değildi. İnternette littlefinger ın aslında ölmediğine dair dolaşan teoriler var faceless man olabilir biraz araştırınca çokta anlamsız gelmiyor.

Elfidaaa

Bilmiyorum gençler fakat bir video izledim az önce Azor Ahai olan kişinin alevleri kullanan biri olması gerekiyor dendi. Tabi o da teori ama onun dediğine göre Jaime çürüyor. Nereden bakarsan bak farklı bir kafa çıkıyor diziden. İnsanı durmadan içine çekiyor :D

Heavenly Call

@mstfacyln27 Eğer dediğiniz gibi olursa Game of Thrones'a yakışacak bir ters köşe olur. Fakat pek ihtimal vermiyorum. Çünkü miadını doldurmuş bir karakterdi. Entrikalarıyla koca krallıkları yıkan Littlefinger, planı ne olursa olsun iki kardeşin arasını bozmaya çalışan birine dönüşmüştü. Yine de dediğiniz gibi pek de mantıksız değil.

mstfacyln27

https://www.youtube.com/watch?v=sw6gQqiWPjo @Heavenly Call , ingilizceniz varsa şu video da littlefinger ile alakalı çok şey anlatılıyor izlemenizi tavsiye ederim. Sevdiğim bir kanal diğer videoları da güzeldir. Açıkçası bende çok ummuyorum bu teoriyi ama gerçekten olsun diyorum teorileri dinledikten sonra başka bişey çıksa hayal kırıklığı gibi gelecek bana

Heavenly Call

@mstfacyln27 Video için teşekkür ederim. Teori bana da "olsa çok güzel olur" dedirtti. Fakat siz ve ben dahil birçok insanın böyle hissetmesinin ve teorinin mantıklı gelmesinin asıl sebebi kitaplardır. Zira kitaplar o kadar iyi yazılmış ki kitaplarda yazılanlar ile dizinin 6. ve 7. sezonunda olan olayları düşünüp onlarca farklı konuda yüzlerce teori üretebilirsiniz. Ayrıca yazılanlar ve yazılacak olanlar 73 bölüme sığmayacak kadar çoktur. Umarım George R.R. Martin'in seriyi tamamlamaya ömrü yeter. Sizin okuduğunuzu düşünüyorum. Fakat henüz kitapları okumamış olanlara kesinlikle okumalarını tavsiye ediyorum.

mstfacyln27

@Heavenly Call , Tamamını bitirmedim ama umarım yeni çıkacak kitaplar diziden farklı gider dizinin gidişatı her ne kadar hoş gitsede kitapların daha farklı bir yoldan gitmesi daha kaliteli olur diye düşünüyorum. Sonuçta kimse GRRM den daha iyi yazamaz.

Hakan97

Bence Jon Snow olabilir nede olsa kendisi bir Targaryan :) (Azor ahainin Targaryanlardan biri olduğunu düşünüyorum) Yukarıda spoiler vardır bilginize!

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

3

2

13

20

9

7

5

7

5

49

11

6

1

3

7

5

11

39

51

5

6

5

10

6

13