Yeni adresimiz sezonlukdizi6.com olmuştur.

Overrated

mstfacyln27

Çoğunlukla güzel bölümler var ama bazılarının hikayelerinin içi boş kalmış. Güzel dizi ama aşırı abartıldığını düşünüyorum özellikle Black Mirror la bir tutanlar ya da benzetenler var yanından geçemez. Başlıkta da dediğim gibi Overrated.

tayar9

Katılıyorum, 14. bölümdeyim bence 1. ve 10. bölüm en iyisiydi.

uoYkcuF

Ben de katılıyorum ama gülmekten

L2P KhaFA

bölümler güzel zaten bir çoğu on dk lık bazı bölümler ciddi manada çok heyecanlı kaliteliydi saatlık olsa izlenir, sıkıldığım bölüm 1-2 yi geçmez o bölümlerde uzun olmadığı için tam sıkılmıyorsun bile o yüzden 10\9 u hakkediyor her bölümde de farklı bir şey olduğu için merak ettiriyor bir film izler gibi bir oturuşta bitirebilirsiniz izlenebilir. keşke aralarda ki açık ara diğerlerine fark atan bölümlerin kendine özel devam bölümleri çekilse mini dizi gibi on bölümlük falan cidden harika olurdu

BenZae

Birinci bölümün hatrına izledim. Arada güzel bölümler de vardı ama bana da overrated gibi geldi. Black mirror ile kıyaslayanlar olmuş henüz yanına yaklaşamaz.

Yunussaka

Black mirror 5 6 bölüm dışında sıkıcı bir dizi, bu diziyi hiç sıkılmadan izledim

Risen

Black Mirror çok güzel bir dizi diyorsun yani :D?

Emil_Aze

Kesinlikle katılıyorum.Zaten bölümlerin kısa olması izlene bilir kılyor diziyi.

darendelee

Özellikle rusya da geçen bölümü çok beğendim. O bölüm kendi başına bir dizi olsa çok tutar bence

icarus1

black miror a laf atanlara cin alinin serüvenleri kitaplarını tavsiye ediyorum

Umutcann

Bu diziyi overrated olarak adlandıran insan tipleri ile umarım hiçbir zaman yollarımız kesişmez.

atg3451

Imdb puanını sonuna kadar hak ediyor. Abartıldığı kadar var dizi. Bazı bölümleri anlamak zor, beğenmediğiniz bölümleri ikinci kere izlerseniz ne demeye çalıştığımı daha iyi anlarsınız.

Antipatik

Bir eserin ortalama değeri, sizin verdiğiniz değerden fazla diye fazla abartılmış mı oluyor yoksa sizin verdiğiniz değerin ortalamadan altta olduğu anlamına mı geliyor? Dürüst ol, ben pek beğenemedim filan de. Ama gelip, bir de İngilizce kelimeyle, fazla abartılmış deme.

Abdulkadir34

Fikrim değişti. Overrated olduğunu düşünmüyorum. Black Mirror izlemediğim için onunla karşılaştıranlara diyecek bir şeyim yok. Ama IMDb puanı 8.5 ve bence hak ettiğinden fazla değil bu puan.

FernWeH01

black mirror güzel bir dizi ama bu diziyi black mirrordan daha başarılı buluyorum çünkü black mirrorun yapamadığını yapabiliyor, veremediği duyguları çizimleriyle müzikleriyle verebiliyor + bunu 20dklık kısa bir sürede yapıyor,

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

7

3

10

23

4

3

10