Dizinin KONUSU ANLAM VE ÖNEMİ (diziyi beğenmeyen bilgisiz kardeşlerim)

bostan4663

Dizi iskandinav yunan bazı türk,hint ve çin tanrılarının'da bazı özelikleri, islamdaki bazı doğa üstü varlıklar ve hıristiyanlık dininden de birçok şey var. Bütün bunların hayatın içinde var olduğunu ele alıyor ve yukarıda adı geçen bütün tarihi mitolojik ve dinlerimizde yer alan varlıklar WS teknorolojinin oluşturduğu yeni tanrılar örnek medya v.b daha görmediğimiş şeylerin arasında geçen çekişmeyi anlatıyor. Eski tanrılar gücünü onlara tapanlardan alıyor yunan mitolojisindeki gibi, eski tanrılarada tapan olmadığı için tanrılar güçlü değil örnek ifritin gücünde azalma yok ama tanrıların üstünlüğünü kabul ediyor yani dinimizdeki adı ile (cin) dizinin yazarına buradan alkışlarımı iletiyorum müthiş bir yazar bence bu kadar şeyi harmanlamak kolay değil diziyi anlamayan arkadaşlara eski inançları ve mitolojileri araştırmalarını tavsiye ederim tarihi kurguları bilmeden bir halt anlamazsınız bu diziden.

parliament

Vay, yürü be asi genç :)

bostan4663

teşekkür ederinn haha :)

ilkeraydn

Görende sancak atom parçalıyorlar. Abartmayın bu kadar ya

ilkeraydn

şu dediğini emin ol %99.9 u zaten biliyor hatta %100 ü biliyordur emin ol.Ha bu yorumunu okuyupta la harbiden bu dizi bunumu anlatıyordu diyen varsa gitsin arka sokaklar falan izlesin. Eski tanrıların formuna ve günümüz formuna bayıldım ama dediğin kadar ahım şahım bişey yok Kısacası fanboyluk yapmayın.

Gorki

Dizi ahım şahım değil izlenir ama ağır gidiyor. Mitlere ve milletlerin kutsal değerlerine de değiniyor ama o kadar da güzel bir dizi değil.

Kuraff

ehh ortalama ......

Yusuf Furkan Tekin

İptal edilmiş bi diziden bahsediyoruz a*k. Tamam mitoloji ve teknolojinin çekişmesinin işlenmesi güzeldi ama bu diziye harcadığım saatlere değmedi. Zaman kaybı. Berbat bir diziydi

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

2

3

9

3

2

15

5

6

2

10