Yeni adresimiz sezonlukdizi6.com olmuştur.

Vakit kaybı

SerhatEfe

2 bölüm izledim gereksiz ve vakit kaybından başka bişi değil. Eşek in içine başka boyut nedir ya saçmalığın bu kadarı!

Larceny

Klasik Marvel fanı :(

LaftUris

Önyargını kır

Elfidaaa

Burada anlamadığım şey şu. Eşeğin içinde başka boyutu kasıyorsun da teneke adam, gerildiğinde kusmuk gibi olan kadını neden kasmıyorsun? Yani bilim-kurgu demek zaten bu. Tamam beğenmemiş olabilirsin ama bunu yazman cidden garip.

Howard The Duck

Sen izleme zaten amk. Zihnin yeni uçuk ve absürt şeyleri hayal edemiyecek kadar sığ.

HumbleMumble

Genel olarak tüm dc dizileri zaten çöp. Hepsini izleyip yarıda bıraktım. Lucifer de sırf netflixe geçti diye devam ettim umudum var düzeltebileceklerini düşünüyorum ki zaten diziyi de Tom Ellis taşıyor. Bu dizinin de kötü olması çok muhtemel. Genede ilk bölüme bakmadan bir şey diyemem.

Howard The Duck

dc dizisi diye bir şey yok. dc'nin tüm yayın hakları wb'ye aittir.

uoYkcuF

Bu diziyi izlemek vakit kaybı demiş arkadaş, peki hangi diziler vakit kazandırıyor merak ettim. Başka boyut olayı eşeğin içinde değilde kül tablasının içinde olsa daha mı mantıklı olacaktı. Eleştirirken de bir mantık çerçevesi olmalı insanın.

Howard The Duck

@SerhatEfe Bir de pp rick. Size ne yediriyorlar abi. Rick and Morty fanı olup bunu mu absürd buldun?

şerefsiz

değil. kötü değil.oyuncu seçimleri sebebiyle kötü yorumları bulunmakta. ve kahramanlarımız oturmamış rollerine pek. şu resimdeki robot her yönden kötü tasarlanmış. cyborg yine kötü oyuncu seçimi. benzeri durum justice league flash karakterinde var. çok salak bir kıyafet giyiyor adam :D oyuncu seçimi de kötü. şu çok kişilikli kız yine meh. ama hikaye işlenişi güzel. şu eşek muhabbeti falan ben sevdim... bandajlı adam da pek iyi durmuyor. oyuncu aramamış ve ellerinde bulunanlar ile devam etmişler. karakterlere pek ağırlık vermemişler. efektler günü kurtaracak cinsten. nedense dc bunu yapmayı seviyor. günü kurtaracak şeylerle ilgileniyor genelde. mesela Batman filmi ve dizileri yapmaktan bıkmadılar. çocukken batman sever biri olarak sıkıldım ak, yeter. bi green lantern yaptılar boka bile benzemedi 9 yıldır bir daha ellemediler. 2022 yine batman :D şu diziyi ciddiye alsalar çok sağlam bir şey çıkarmış ama günü kurtarmaktan öteye gitmez gibime geliyor.

Venus00

abi tartistiginiz konular cok sacma Bu diziyi DC dizileri arasinda kiyaslamak sacma sebebini soyleyeyim cunku dizi coktan en iyi cizgi roman uyarlamalari arasina girdi bile (Watchmen, Invincible), eger absurt fantastika seviyorsaniz sans vermelisiniz dizi biraz agir ilerliyor bide fazlasiyla escinsel hikayeler barindiriyor eger homofobikseniz izlemezden once bi doktora gorunun :D

ohmygat

Ben başlıycam yakında keyifli duruyor sadece cyborg hoşuma gitmedi ama takılmıcam ona pek keyif almaya bakıcam homofobik olmak nedir ya hiç yabancı dizi izlemesinler o zaman nerdeyse bütün dizilerde eşcinsellik var

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

2.sezon
Doom Patrol - yazdı.

0

35