Twin Peaks

Heavenly Call

Döneminin en başarılı gerilim, polisiye dizilerinden biridir. Diğer polisiye dizilerin aksine çok fazla aksiyon barındırmaz. Genellikle diyaloglar üzerinden ilerler. "Katil kesin budur" klişesini yıkan ilk dizilerden biridir. Fakat bazen dizinin aşırı durgun ilerlemesi sıkılmanıza yol açabilir. True Detective gibi dizilere ilham kaynağı olmuş bir dizidir. Bu yüzden True Detective gibi dizilerin gerisinde kalsa da günümüz dizileri ile kıyaslanmaması gereken, iyi bir yol açmış, iyi bir dizidir. Eğer Polisiye, Gizem, Gerilim türlerini seviyorsanız izleyebilirsiniz.

ManyakVAntepli

2. ve 3. sezonlar arasında neden 27 yıl var hocam bir bilgin var mı ya oturup Pennywise ı mı beklemişler napmışlar

Elfidaaa

Twin Peaks‘in [İkiz Tepeler / 1990-1991] 25 yıllık bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönmesi, televizyon için büyük ve medyanın kendisi üzerinde de etki yaratma potansiyeline sahip önemli bir olay. Bu birçok açıdan beklenen geri dönüş –neredeyse orijinal dizide Ajan Cooper’a kendisini 25 yıl içinde yeniden göreceğini söyleyen Laura Palmer’ın öngördüğü şekilde ortaya çıktı. Finalden sonra tekrar yayına dönmüş sonra tekrar final yapmış dostum.

ManyakVAntepli

Ty cevapladığın için @Elfidaaa ^^

Heavenly Call

Final gayet tatmin ediciydi. Havada kalan bir yanı yoktu. Zaten 3. sezona tam olarak final denemez. 2. sezonda zaten final yapmıştı. 3. sezonun çıkmasının nedeni bir daha böyle sürrealist bir polisiye dizi yapılamayacağından, yapılsa da Twin Peaks gibi olmayacağından dolayıdır.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

5

8