The Vietnam War

Heavenly Call

Detaylı araştırılmış, iyi işlemiş ve kurgulanmış, iyi bir belgesel. Tarihi ve özellikle savaş konulu her belgesel gibi içinize işliyor ve sizi etkiliyor. Olumsuz olan tek yanı ise bir nevi günah çıkarmak için yapılmış izlenimi vermesi. Yani Amerika Birleşik Devletleri'nin yaptığı her kötülük ve aldığı her yanlış karar için başkalarını suçladığını görüyorsunuz. Bu yüzden, bu belgeseli tek kaynak olarak görmeyin. Mutlaka olayları ve anlatılanları başka kaynaklardan da araştırın. Sonuç olarak eğer Dünya tarihi, savaş gibi konulara ve tarihi belgesellere ilgiliyseniz izlemeniz gereken bir belgeseldir.

ayseyildiz

10 bölümünü de izledim. Vietkong ağırlıklı olsaydı daha çok hoşuma giderdi. Ağırlıklı olarak Amerikan askerlerinin içinde bulunduğu durumu anlatıyor. Çoğu yerde de Çin'e ve Sovyetler'e eleştiri var. Bu belgesel yanında başka belgeseller izlenerek savaş hakkında daha objektif düşünebiliriz, katılıyorum aslında

Agent Cooper

sonuç olarak vietnam kaybetti savaşı abd değil. olan o kadar abd askerine oldu. bence de hiç gitmeselerdi. ama ikinci bi güney kore olma ihtimali varken şu an komünizm safsatası altında fakirlikten kırılıyorlar.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

1