Neden Türkçe dublaj yok?

Orakci

Admin Türkçe dublaj olması cok iyi olur karakterlerin yabancı seslendirmeleri pek hoşuma gitmedi.(TR dublaj varsa nerden bulabilirim?)

SezonlukDizi

Sitemizde şuan hiç bir dizide dublaj yok, bunda da olmaması normal.

G123r

peki dublajın çıkması ne kadar zaman alır bellimi

SezonlukDizi

Vakit bulursam ekleriz ilk 4 sezonda dublaj var gerisinde yok. Buraya son 2 sezonun gelmesi için önce netflix türkiyenin yayınlaması gerek.

Mustafa Öztürk

@G123r dizi 2 yıl önce bitmiş knk şu saatten sonra geleceğini zannetmem

SezonlukDizi

@Mustafa Öztürk, dizi netflix yapımı sadece Türkiye'ye geç geldi eskiden 2 sezonu vardı şimdi 4 olmuş ileride 6 sezonda yayında olabilir netflixde.

Mustafa Öztürk

@SezonlukDizi bu yavaşlık Türkiye'ye özgü galiba :D

Hasanakay050

4 ay geçti dostlarım ve hala dublaj yok

Adem1324

Muhtemelen daha gelmez

Fsfsfs

ne zaman gelir turkce dublaj lutfen artik gelsin 5 ve 6 sezona turkce dublaj

SezonlukDizi

@Fsfsfs, fsfsfs

AnimasyonSever

Arkadaşlar dublaj hızlı olunca çok rezil oluyor. Hemen gelip sonsuza kadar duygusuz ve (gerektiği yerde olması guzellestirir) yankısız dublajdansa, 1 sene sonra gelsin ama tüm duyguları hissedelim ve tekrar izlemek istediğimizde de kulağımızı tırmalamasın, baymasın. Korona doneminde yapilan kötü dublajı merak ederseniz, uğur böceğinin new york bölümünün şu merinet in sokakta adrian ardindan bisikletle gittiği 1 dkk lık kısmı izleyin, duygu muygu yok! Yankı için zaten uğraşmamışlar. Bekleyip guzelleşecekse bekleyelim bence dişsizimizi 😍

salamye

lan 2022 28 mart dahanda gelmez ben diyim ve benim tavsiyem basdan izlyin 4 sezona kadar qweqweqwe

Proefecan

vay be ne zorluklarmış ben 1 hafta önce başladım ve hep dublajlı izledim

pessimistic writer

4 sezonu keyifle izledikten sonra 5 ve 6'nın dublajsız olduğunu gördükten sonra gelen nefret hissi >:( Netflix kendi içeriklerini üretmek için ayırdığı o kadar paranın 10 1ni basit bir animasyonu farklı dillere çevirisine ayırsaydı daha çok abone kazanabilirdi.

Uzaydakipasta

Abi bunun dublajı cn için yapıldı. Eğer cn de yayınlanmasaydı dublaj olmazdı. 5 ve 6. Sezonun neden dublajı yok diye sorarsanız 4. Sezonda sonlara doğru çocukların görmemesi gereken sahneler olduğu için cn den kaldırıldı. Aynı şekilde şu an Patron bebek cn de yayınlanıyor ve bazı argo olabilecek kelimeler sansürlü. Yani bu dublajı netflix yapmadı bu yüzden hiç netflix e kızmayın. Bu saatten sonra hala dublajı bekleyen arkadaşlar da boşuna beklemesin dublaj falan gelmez. Benim düşüncem böyle

Murat Baran Önder

beyler yıl olmuş 2023 artık gelmez heralde

Aslanbek35

galiba bilemem 2024 teyim hala yok

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

4

7

10

4

12

10

11

3

3