HBO style efsane olma yolunda seri

JustTheMeMo

İzleyecek arkadaşlara tavsiyem ilk bölüm pek bi yavan gelebilir endişe etmeyin. Şahsen ben ikinci bölümü ilk bölümü beğendiğimden değil merakımdan izledim. Kesinlikle harikaydı. Not: yorumu yazdığımda ikinci bölümü yeni bitirdim umarım serinin geri kalanında bu tadı almaya devam ederiz.

JustTheMeMo

Vay arkadaş ilk bölümde biraz sıkıcıyı ama ikinci bölümü izledikten sonra 3.bölüm için bakıp duruyorum yayınlansa da izlesek!!!

Gökberk Bey

Muhteşem bir ilk bölümdü. Dizilerden, dramanın ne olduğundan haberiniz yoksa ne dizi izleyin , ne yorum yapın ! .

JustTheMeMo

Senin de ikili ilişkilerden, konuşma üslubundan ve saygıdan haberin yok ki küstahlık edip haddin olmadığı halde bana emrivaki yazabiliyorsun. Seninle aynı görüşte olmayan fikirlere de aynı olanlar kadar saygı duymak zorundasın. Saygı duymasan da haddini bileceksin. Ben kendi fikrimi beyan ettim. Drama bilmek yada bilmemek değil mevzu burada kimse profesyonel eleştirmen değil. Herkes kendine göre düşüncesini yazar çekilir kenara. Sen de karşı düşünce olarak fikrinize duygunuza katılmıyorum. Bana kalırsa bir dramadan beklenen bir giriş bölümüne sahip dersin olur biter. Ama sen bana şunu izle ya da izleme diyebilecek ya da benim yorum yazıp yazmamamam gerektiğine karar verip bana bu konuda emir cümleleri kurup haddini aşamazsın! Buna müsade etmem arkdaş. Kimseye karşı böyle konuşamazsın! Sözüm sana güzel kardeşim diziler hakkında yap yorumunu tanımadığın insanlar hakkında değil!

Gorki

HBO'dan güzel hamleler bunlar ve ilerde de kapasitesi iyi olabilecek yapıtların da yapımcılığını üstlendi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

10

2

15