Ben hayatımda bu kadar uyuz ilerleyen bir dizi görmedim (Spoiler içerir!)

McihanM

Üslubumu korumak istiyorum ama bıktım artık. 2. Sezon 8. bölümdeyim şu an. 35 bölüm oldu abi neredeyse, Türk dizisi mi bu ya? Aha kurtulduk ana karakterlerin hepsinin geçmişini gösterdiler, hikaye ilerleyecek artık herhalde dedim. Allahın belası bir grup daha çıktı şimdi onu işliyor şaka mı abi bu? Ana Lucia'yı işliyor şimdi, Mr. Eko, Bernard, Cindy gibi daha bir yığın yeni karakter girdi. Bunların geçmişinide mi izleyeceğiz? Hayır vasıfsız tiplerin geçmişini göstermese anlarımda Rousseau, Desmond ve Goodwin gibi elemanlar niye burada üstünden geçip gittiler, biri tekneden uçmuşmuş, birinin gemisi kaza yapmışta hepsi hastalanmışmış. İşin garibi google'a lost characters yazdım bir yığın yeni oyuncu daha dahil oluyormuş sonradan. Her diziye dahil olanın geçmişini mi göreceğiz biz? Böyle bir saçmalık var mı ya? O kadar soru işareti var ki karakter geçmişlerini dışarı atsan gram ilerleme yok ya dizide. 45 gün oldu ya adaya düşeli. Karakterlerin adaya düşmedikleri zamanda karşılaşmalarının anlamı ne? Locke denen herifin kafa yapısı diğerlerine göre çok farklı gaibe seslenip duruyor adam Truman Show mu izliyoruz bu adam niye böyle? Fısıltılar ne? Uçuşan siyah gölgeler neyin nesi? Neden çocuklara bu kadar ilgi var, sübyancı mı bu kaçıranlar? 4 8 15 16 23 42'nin anlamı ne? 108 dakikada basılan tuşun anlamı ne? Hadi bazı konular 2. sezonla alakalı tamamda, abi artık hikaye ilerlesin be he? Dizinin zaten finaline gelmiş geçmiş en berbat final diyorlar tamam orasını anladık ama çok güzel başladı dizi ilerlemiyor abi 35 bölüm oldu şaka mı bu? Az ilerlesin tekrar bozacaksa yine bozsun ama şu lanet dizi az ilerlesin artık ya. İşin kötü tarafı The Forest adlı oyunun hikayesi ile çok benzer yanları var. The Forrest oyunu inşallah Lost'tan kayırma bir hikaye değildir. Bu konuya diziyi bitirene kadar bir daha bakmayacağım, spoiler yememek için elimden geleni yapıyorum. Umarım senaristler bu soruların cevaplarını tek tek ağızıma tıkarlar ama ben 2. sezon sonuna kadar hiç bir sorunun cevabını alacağımı sanmıyorum. 3. sezonda açılacak mı göreceğiz bakalım.

CrowMaster

dostum daha yeni başlamışsın ben bitirmek üzereyim çoğu şeyin cevabını alacaksın.karakterlerin geçmiş hayatları çok önemli.durma devam et bence.

ayseyildiz

Lost'un olayı karakterlerin geçmişine bağlı ve çoğu bölümde flashback var. Diziyi de dizi yapan bu zaten. Sabırlı değilseniz J.J. Abrams'ın dizilerini izlemeyin lütfen.

McihanM

Diziyi bitirdik tamam güzel ama çoğu şeyin cevabını aldım çoğu şeyin ucuda açık kaldı ve cevabını aldığım çoğu şeyde diziden çıkarılsa final sezonuna hiç bir şekilde etki etmeyecek seviyede :) Resmen diziyi uzatmak için merak uyandıran konular eklenmiş ama final sezonuyla hiç bir bağlantısı yok. Şu dizinin 120 bölüm olmasının hiç bir mantığı yok maksimum 60 bölüm olmalıymış yarısı boş dizinin. Resmen Türk dizisi kafasıyla gitmiş adamlar diziyi bitirince onu anladım ben. Sündürdükçe sündürmüşler diziyi :)

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

4

4

5

6

2

1

4

16

10

4

5

4

3

4

12