Avatar: The Last Airbender

Heavenly Call

İşlenen konu ve animasyon teknikleri itibariyle bir amerikan çizgi dizisinden ziyade bir animeye benzer. Tabi ki bir animeye nazaran yok denecek kadar az şiddet içermesi, bazen gereksiz ve konudan saptıran aşk ilişkileri barındırması, ayrıca iyi ve kötü arasındaki farkın çok keskin olması gibi eksikleri olsa da animelerin yokluğunda izleyebileceğiniz keyifli bir dizidir.

Emil_Aze

Kardeş sen bana death note hariç bir anime ve izleye bileceyim bir site önere bilirmisin?

Heavenly Call

Eğer anime önermemi istiyorsanız Attack on Titan, Fullmetal Alchemist ve One Piece gibi animeleri önerebilirim. Fakat izlemek için site veya program öneremem. Bunu yaptığım zaman yorum siliniyor.

Emil_Aze

OK.Sanırım Fullmetal Alchemist brotherhood'a izliycem.Ama sana bir sorum var.Bu yazdıklarını Avatar :The Last Airbender'la kıyaslaya bilirmisin?

Heavenly Call

Bildiğiniz gibi animelerin de farklı türleri vardır. Bu yüzden önerirken farklı türlerde animeler seçtim. Çizgi diziler ve animelerin kıyaslanması doğru değil ama illa bir fikir isterseniz Attack on Titan ve Fullmetal Alchemist, Avatar: The Last Airbender'dan kesinlikle çok daha iyidir. One Piece ise eşit diyebilirim. Fakat One Piece epey uzun bir anime bu yüzden öncelikle diğerlerini bitirmenizi öneririm.

Emil_Aze

Fullmetal Alchemist:Brotherhood'un ilk bölümünü izledim.Çizim tarzı ve karakterlere alışmam biraz zaman alıcak.Sanki ilk bölümü mangasını okuyanlar için özel mi yapmışlar ne yaratılan evreni anlatmadan direk aksiyona girmişler.Bana Avatrın bilimsel şekilde açıklanmış şekli gibi geldi(Muhtemelen mangası daha önce çıkmışdır)Ama konu itibariyle güzel diziye benziyor.Tavsiye için sağol bu arada.

Heavenly Call

Rica ederim. Fullmetal Alchemist:Brotherhood'u daha iyi anlamak için önce 2003 yılında yayınlanan 51 bölümlük Fullmetal Alchemist animesini izlemelisiniz. O zaman kafa karışıklığı yaşamazsınız. Ayrıca serinin film olan animeleri de mevcut. Fakat önermiyorum. Çünkü dizilerin kısaltılmış hali gibi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

1

3

13

8

13

4

26

16

9

28

13

17