Yeni adresimiz sezonlukdizi6.com olmuştur.

Netflix standartlarının bile üzerinde

ailkerk

Bana katılır mısınız bilmem ama, Netflix film işini bir türlü kıvıramadı, dizilerinin kalitesini filmlerinde mumla arıyoruz. Aslında daha geniş odaklı düşünecek olursak sinema sektöründeki kalitenin azalma, dizi sektöründekinin artma eğiliminde olduğu bile söylenebilir (Türkiye’deki tam tersine trendi istisna sayabiliriz elbette). Bu dizi özelinde yorumlamak gerekirse, henüz iki bölüm seyretmeme rağmen rahatlıkla söyleyebilirim ki Netflix kendi koyduğu çıtayı yükseltmiş. Alman dizi yapımcılarının da Dark’tan sonra böyle harika bir dizi daha ortaya çıkarmaları işlerini bildiklerini gösteriyor. Silicon Valley severler başta olmak üzere herkese tavsiye edebileceğim oldukça eğlenceli bir dizi.

Leonardo

Kesinlikle katılıyorum. 3 bölüm ilk iki bölümden çok daha iyi. Devam...

SerhatEfe

ben bitirdim çok sürükleyici ve zevkli kesinlikle tavsiye ederim 10 üzerinden 10 :)

Kontes

Çok eğlenceli ve sürekli acaba şimdi ne olacak diye bekliyorsunuz ızleyin kesinlikle.

schwarzgoat

Güzel, akıcı bir dizi. Hikaye ve karakter derinliği yok. Genelde yüzeysel geçiyor ama hikaye akıcı kendini izlettiriyor.

Alpss

Sanırım bu dizi iptal edildi ya da final yaptı. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ended_Netflix_original_programming buraya göre 9 aydır haber yoksa bittiği anlamına geliyormuş. gerçektende 3.sezondan sonra tek bir haber bile yok ortada.

murdock0

zaten anlatacak bişeyi kalmadı bitmesi yerinde olur

Alpss

https://www.whats-on-netflix.com/news/how-to-sell-drugs-online-fast-season-4-in-development-at-netflix/ 4.sezonun üzerinde çalıştıklarını söylemişler. Anlaşılan 4.sezon seneye yayınlanacak.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

6