İzlenir mi?

sassybutinnocent

Açıklaması ilgimi çekti. Daha önce izleyen var mı? Nasıl bir dizi?

karbonaich

muhteşem ve sıra dışı bir dizi, kesinlikle öneririm.

mellywestside

kesinlikle izlenir

darendelee

Adamlar 6 tane emmy aldı bu sene. Boşa vermemişlerdir elbet

chelseagfb

coox ela serial mutleq izlenilmeli

izzetethem

Özgün ve farklı bir dizi kesinlikle izlenir.

Agent Cooper

diziyi yazan yöneten ve oynayan pheobe 3 emmy aldı daha çok genç olmasına rağmen. çok zeki ve güzel bi kadın. dizinin de toplamda 6 emmysi var. ingiliz tarzı feminist bi dram var. kesinlikle süper bi dizi. imdb top listesinde. şimdiden kült diziler arasında.

furkanerkan

karanlık mizah seviyorsanız izleyin ama tamamen özgün olduğunu düşünmüyorum. ricky gervais'in office, extras ya da louis ck'nin louie, horace and pete gibi dizilerinden oldukça esinlenilmiş. ama Phoebe Waller Bridge'in iyi bir kalemi var. güzel dizi

sassybutinnocent

Öncelikle soruma cevap veren herkese teşekkür ederim. Diziyi az önce bitirdim. Bojack Horseman izlemeyi sevenlerin hoşlanacağı türden bir dizi ve kara mizah ağırlıklı. Gülüp eğleneyim düşüncesiyle izlenebilecek bir dizi değil. Zekice yazılmış bir senaryosu ve oldukça kompleks karakterleri var. Ben oldukça beğendim ve izleyip izlememek arasında kalanlara da izlemelerini öneririm.

tuti

farklı bir dizi, izlenir.

Honyey

Diziyi 1,5 kez izledim ve ileride 1 kez daha izlemeyi düşünüyorum. Yaş ilerledikçe, olgunlaştıkça, dizide kendinizden daha çok şey bulup daha çok seveceğinizi düşünüyorum.

Agent Cooper

yaş, kültür, dünyaya bakış, sinema zevki vs gibi bünyesinde birden çok turnusol barındırıyor. sadece kaliteli bi dram dizisi değil aynı zamanda oldukça anlamlı altmetinlere de sahip. top 10 dizi listemde mutlaka olur. phoebe kalp ben

Abdulkadir34

Diziyi şimdi bitirdim. Toparlamak gerekirse: İlk sezon komik olmayan bir komedi dizisi gibiydi. 6 bölümlük sezonu 2-3 kez sıkılıp bıraktım. 2.sezonda biraz daha drama ağırlık verilmiş ve bu diziyi daha iyi yapmış. Keşke ilk sezon da böyle olsaydı. Genel olarak ne kötü ne iyi bir dizi. Farklı olması ve 2.sezonun güzel olmasından dolayı izlenebilir. Ama izlemeyen de bir şey kaybetmez.

tuan

Aslında konuyu okuyunca oturup izlesem mi demiyor insan. Ben bir sahnesini görüp

Spoiler içeren alanı görmek için tıklayın.
pederin bunu yapmasını seviyorum dediği sahne :)
izlemeye karar verdim. Bence İZLEYİN ama aşırılık yok komedisi, dramı yerinde çok gerçekçi. Sadece 2 kanser karakter var ki sinir krizi geçirdik...... Müthiş bir dizi.

diziİst

izlemeyi sürekli ertelediğim bir diziydi ve şu an diğer izlediğim dizilere zaman ayırdığım için pişmanım. MUHTEŞEM MUHTEŞEM MUHTEŞEM. İzlerken kendinizden ve çevrenizdekilerden parçalar buluyorsunuz. çok ama çok güldüm ayrıca duygusala bağladığım anlarda oldu. İZLEYİN, İZLETTİRİN.

bulut743

Saçma sapan bir dizi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla