Çok kaliteli ama .....

Nathan Wright

İzlemek istiyorsanız bir saniye bile düşünmeden başlayın. Dizini kalitesinden , savaşın atmosferini hissettirmesinden , oyunculuklarından şüpheniz olmasın .Ama değinmek istediğim nokta tarihi yansıtmak konusunda tamam belki savaşın sonucunu doğru gösteriyorlar ama işleniş şekli tamamen farklı .Aslında Amerikan Dizi/Film klişesi haline geldi bu görmek istedikleri gibi görmek. Japonları vasıfsız IQ'su 100 altı insanlar gibi göstermişler .Savaş esnasında hiç gerekçe olmadan savaşın ortasına kendilerini atıyorlar . Çoğu savaş sahnesine 3x fazla japon var ama sonuç hiç değişmiyor .Demek istediğim dizi izlenir ama bellirtiğim noktalarda biraz kıl oldum diziye.

Fegelein

Şu Japon yorumuna güldüm. Yanlış bir anlaşılma var, nadir bazı savaş görüntülerine bakabilirsen Iwo Jima vs. için Japonların çaresizlikten kendilerini düşmanın önüne attığını, sivillerin kayalıklardan atlayıp intihar ettiği vs. görebilirsin. Yani savaş boyunca Japonların Amerikanları bastırabildiği çok az yer var. Dizi aşırı derecede gerçekçi.

Nathan Wright

bahsettiklerinde haklısın ama savaşın başında bunları çaresizlikten değil zaten her zaman böyle yaptıkları için yapıyorlardı . sanırım biraz samurai kültürünün de etkisi hala hissediliyordu o zamanlarda . adamlar tankların üzerine yalın kılıç saldırıyorlar ... kamakazi vs.

Gorki

Bence çok gerçekçi bir diziydi. İzlenmeli mi? Evet, bence izlenir.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2