Belgesel hakkında

Elfidaaa

Admin iyi günler. 1. bölüm "deep earth" yazılmış ama aslında "water", 2. bölüm "water" yerine "deep earth" olması lazım haberiniz olsun. Belgesel ile düşüncelerimi de belirteyim. Anlatıcının aksanı hoşunuza gider bence. 2. bölümde İstanbul'u ele alıyor son kısımlarında. Fay hattının üzerine kurulmuş olması nedeniyle bildiğimiz gibi deprem tehdidi altında. Ve bununla alakalı çok güzel yorumlar söylüyor. Örnekler veriyor. Anlatan bilim insanı deprem jeolojist'i imiş. Belgeseli tamamen izler misiniz bilmiyorum ama 2. bölümü izlemenizi tavsiye ederim.

SezonlukDizi

İndirdiğim kaynakta sıra karışmış aslında isim sıralamaları doğru imdb den alınıyor zaten bilgiler. Güncelliyorum hemen.

Elfidaaa

Aynen. Ben de bakayım yanlış bilgi vermeyeyim dedim. Sıralama doğru ama videoda karışıklık oldu galiba diye düşünmüştüm.

Elfidaaa

2 gün önce "2. bölümü izlemenizi tavsiye ederim" demiştim İstanbul ile alakalı şeyleri anlatıyor diye. Bugün belgeseli bitirdim. Son bölüm insanlığın sebep olduğu olayları ama bunu yine değiştirecek olan bizler olduğumuzu anlatıyor.. İzlemeniz gereken bir belgesel. Dağdan bir kasa yapmaları ise cidden inanılmaz. Bilinçlendireceğini düşünüyorum. Umarım izlersiniz.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla