Kararsız Kalanlara Ufak Bir Bilgilendirme.

Oguz Arslanoglu

Bence en iyi bilim kurgu dizisidir. eşi benzerini bulamadım 100 bölüm olduğu için belki gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz ama izlediğiniz zaman gerçekten beğeneceğinizi düşündüğüm efsane bir dizidir.Yaşı 17 Altı Olanlara Tavsiye Etmiyorum Çünkü Belli Bir Olgunluk Gerektirir AMA KESİNLİKLE İZLEYİN.

Patrick-Jane

Oğuz'a katılıyorum. Dizi benim favori dizilerimden. Bilimkurgu dizileri daha çok hayal kırıklığı ola biliyor. Ona göre konu bilimkurgu olduğunda daha çok seçiciyim. Bu diziyi gönül rahatlığıyla izleyin diyorum. Bende yaşı 17 altı Olanlara Tavsiye Etmiyorum Bundan başka bilimkurgu dizi önerim: 12 Monkeys

Ülker

Size kesinlikle katılmıyorum. Ben bu diziyi 15 yaşımdayken izledim ve çok beğendim. Bence 10 yaş üstü rahatlıkla izleyebilir.

MrPatrem

Ben eskiden başlayıp bırakmıştım biraz olgunluk gerektiren bir dizi

worldwide

Bazı diziler gerçekten (sitcom'lar hariç) 3-4 sezondan fazla olmamalı. Bu dizi için de 3 sezon olması gerektiğini düşünüyorum. Diziyi çok sevmeme rağmen 3. sezonu bitirmek üzereyim ve sıkılmaya başladım. Çünkü 2. sezondan sonrası bilim kurgu olmaktan çıktığını düşünüyorum. Bitirdikten sonra tekrar yazacağım.

Bizdolapci

Vasat bir dizi bu. Ortada bir şaheser yok, tipik lanet olası federaller iş başında işte o kadar.

BusyyBusee

Vasat bir dizi diyip devamında da diziyi gömmüş arkadaş en az fringe kadar kaliteli kaç tane başarılı bilim kurgu dizisi sayabilir acaba merak ettim. Kim ne derse desin ilah gibi dizidir arkadaşlar benim de favori yapımlarımdandır kendisi düşünmeyin bile başlayın direkt.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

3

19