İzlemeyenler için tavsiyeler

kermitt

Karakter ve animasyon bakımından gayet kaliteli olduğunu düşünüyorum. Her animasyonda olduğu gibi seksist-ırkçı söylemler, küfür, cinsellik vb. elbette var ama soluksuz izleyeceğiniz bir dizidir. İlk sezonda sıradan konuları işliyor karakterleri tanıma ve amerikan kültürü olsun çok iyi göndermeleri var ama 2. sezon 11. bölümde altın vuruşu yaptılar 12. bölümü izlemeye cesaretim yok diyebilirim. Karakterlerin psikanalizleri, içsel durumları çok iyi yansıtılıyor. Hüzün, şok, komedi, macera, absürtlükler vs derken beni zaman zaman alıp düşüncelere sevk etti. Bölümün konusu veya anlattıkları değil, hissettirdikleri önemli bence. Bojack Horseman her ne kadar egoist, kendini çok seven ve hep burnunun dikine giden birisi de olsa, duygusal ve psikolojik dünyası izleyen herkesin kendinden bir parça bulmasına olanak sağlıyor bence.

CSA3

Animasyon hiç sevmem. Çocukken bile pek aram yoktu. South Park'ı sadece gece uyurken açan ve uyuyakalıp kaçırdığım kısımları önemsemeyen birisiyim. Bojack Horseman'e neden başladım cidden bilemiyorum. Sanırım komedi bulmakta o kadar zorlandım ki bari şuna bir bakayım dedim. İlk sezon öyle böyle geçti ama sonra baya iyi bir dizi kalitesinde bir iş izledim. Şuan 4. sezon ortasındayım. Net olarak söyleyeyim. Animasyon seviyorsanız, zaten sevmeme ihtimaliniz pek yok, gerçekten hem çizim hem karakterler, senaryo vs. olarak bence aşırı başarılı ve animasyon sevmeyenler bile zevkle izleyebilir gibi geliyor. Ben izliyorum işte :))

Leugmaur

İzleyin, en azından deneyin. Ben bir yerden sonra farkında olmadan karakterlere bağlandığımı fark ettim. Tatlı, eleştirel ve güzel bir dizi.

sassybutinnocent

Başlayıp ilk bölümden bırakan çok tanıdığım oldu. Alışana kadar belki sıkılırsınız ama bu sıkıntı en fazla üçüncü bölüme kadar sürer. Sonra da devam ettiğinize pişman olmazsınız

Abdulkadir34

Gittikçe güzelleşiyor. Her sezonu bir öncekinden daha iyi. sasybutinnocent'a katılıyorum 9/10

queenofzimbabwe

Animasyon serilerde bana göre en iyisi diyebilirim. Bir atın depresif ruh hali ve hayatının nasıl ilerlediği çok boş gözükse de bir anda kendinizi içinde buluyorsunuz. İnsan kendinden şeyler görüyor bu da daha çok üzüyor. Kesinlikle izlemeye değer.

betteroff

baya bir bekletmiştim ama pişman oldum daha yeni izlediğime

Death Fighter

En sevdiğim animasyon dizisi

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

3

4

3