Drama dizisi olarak

II RaM5Es

bana göre en iyi drama dizilerinden biri,drama dizisi olarak ilk 3 e girer.Sizin fikriniz ne?

darendelee

Drama sınıflandırması yaparsak GOT, breaking bad, TWD bunlar da drama dizisi. Benim herhangi bir listem de ilk üçe girebileceğini zannetmiyorum.

kermitt

Kötü değildi ama aynı şekilde benim de herhangi bir listem de ilk üçe girebileceğini zannetmiyorum.

II RaM5Es

bu diziyi genelleme olarak ele alırsak listemde ilk 10 a zor girer diye düşünüyorum,türü bakımından dramayı yoğun ele aldığı için drama olarak sıralamam da ilk 3 e girer ayrıca twd dizisinin hayranıyım 2 sezon hariç drama olduğunu düşünmüyorum.

darendelee

GOT Breaking Bad Monk

ManyakVAntepli

@RaM5Es Hocam drama dizisi olarak izlemediysen Mad Men ve Six Feet Under ı öneririm ilk 3 üne rahatça alabileceğin dizilerdir.

II RaM5Es

@ManyalVAntepli, "Six Feet Under" dizisini kesinlikle izleyeğim ama şimdi değil. Teşekkürler.

Sinan856

Ilk sezon iyiydi ama sonrasına devam etmemişdim.Çünki pek bir olayı kalmamıştı.Zaten genel kanı diğer sezonların kotü olduğu yönündeydi

Rick Grimes

TWDye drama denildiğinide gördük

II RaM5Es

Bu dizi hala ilk 3'ümde değil hatta kötü bir dizi olduğunu düşünüyorum. Çok fazla uzattılar. İlk sezon çok iyi, ikinci sezon yerinde, üçüncü sezon olmasa da olurdu. Üçüncü sezonla final yapsaydılar benim için hala zirvedeydiler. @Rick Grimes, diziyi 10 sezonla değerlendirecek olursak dram bu diziyi ayakta tutan unsur. Drama dizisi diyemeyiz bir hayatta kalma, kıyamet sonrası, gerilim dizisi diyebiliriz ama drama dizisi diyemeyiz. Yalnız dram türü bu dizide göz ardı edilemeyecek kadar çok işleniyor. Ayrıca konudan sapmayalım.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

3

2

4

5

7

5

3

3

6

11

30