Diziye Başlamadan

nicataie

Başlamak için The Vampire Diaries'i izlemeli miyim?

Agent Cooper

nööö. vampire diares ergen dizisi high school falan. ben de 2. sezonda kapattım. originals daha yetişkinlere hitap eden daha dramatik bi hikaye. zamanın bolsa başla.

Mert Şan

sana kalmış tabii ama bence hiç gerekli değil

eylulg

geç oldu sen soralı ama bence izle.

Nicholei-hell

Yazılanlardan sonra başlayasım kaçtı :)

tunahancoskun

dizi akici ELIJAH karakteri favorim vampir gunluklerine katilan original vampirler o dizide tutuldugu icin onlara ait yeni bi hikaye yazildi vampir gunluklerine bin basaar bunu izledikten sonra vampir gunluklerini izledim original vampirlerin oldu gu 4.sezona kadar sonra kapattim tabiki onu da originals icin izledim :)

naarmeen

Hic deyilse Vampire Diaries 3 cu sezonunu izleyin chunki kokenlerin koklerini ve ailesini orada baslatdilar bu dizide olmayan aciklamalar oradan geldi, izlemeseniz tam olarak anlamayacaksiniz olaylari

Asklepios

The Originals'ın sadece birkaç bölümünde TVD ile bağlantısı var yani izlemezseniz pek bir sorun olmaz diziyi her türlü anlayabilirsiniz. Ama yinede eğer ergen dizilerine az çok katlanabiliyorsanız TVD'yi de izlemenizi öneririm.

zerraw_

Önemli! abi saçmalamayın en az the originals sezonuna gelene kadar tvd izlemelisiniz böylece birbirine göndermeleri falan çok rahat anlayabilir ve daha keyif alabilirsiniz yani düşünün bir klaus bile hybride tvd de dönüşüyor tvd de hope oluyor the originals 4. sezondan sonra devamı gibi bence hatta direkt öneriyim tvd ilk sezonu atlaya atlaya sıkıldığınız yerlerde geçebilirsiniz 2 sezon full the originals sezonu zaten sonra 3. sezondada birçok bölümde varlar 4.sezon 20. bölüm son yani ondan sonra isterseniz devam etmeyin tvd çok iyi bir dizi deği zaten ama en azından 4. sezon 20.bölüme kadar izlemelisiniz kesin ve kesin kökenlerin asıl hikayeleri, başlarından geçenler, Michael, Esther, Finn hepsi orda daha detaylı son sözüm budur

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

2

3

1

2

4

7

6