5. Sezon Onayını Almasına Rağmen 4. Sezon İle Final Yapacak

II RaM5Es

Karakterleri son kez görüyoruz.Tadını ala ala-çıkara çıkara izleyin.Şimdiden hepimize geçmiş olsun.diziye bu replikle veda etmek istiyorum " " Dizi bazen susarak bir şeyleri anlatmaya çalıştı.Bana sorarsanız Susmak dile getirilmeyenleri anlatabilme sanatıdır ve insan susarken de konuşur.Hoşça kal Mr.Robot(Çok mu duygusal oldu :D)

Aslanlı Xanım

5. sezon onayı mı?

YUNUS E

Kaynak?

Elfidaaa

Mr. Robot, 5. Sezon Onayını Almasına Rağmen 4. Sezon ile Final Yapacak Dizinin yaratıcısı Sam Esmail, konuyla ilgili Holywood Reporter’a verdiği röportajda tüm iddiaları kabul etti. Üstelik Mr. Robot, başarılı izlenme oranlarının ardından 5. sezon onayını da almıştı. Dizinin üçüncü sezonu yayınlanırken başarısı artmaya devam edince yayıncı kuruluş, 5. sezon için de onay vererek geleceğe göz kırpmıştı. O sırada 4. sezonun toplam 8 bölüm olması planlanmıştı. Sam Esmail yaptığı açıklamayla final sezonu olarak lanse ettiği 4. sezonun bölüm sayısını 12’ye çıkarttıklarını açıkladı.

Elfidaaa

4.sezon çekilmeden verildi 5.sezon onayı. Fakat Sam Esmail istemiyordu 5.sezonu. Bu yüzden böyle bir başlık var.

YUNUS E

:/ gerçekten üzdü

Elfidaaa

Tadında bırakmak istemiş. Çünkü oyuncuları da istemiyordu bitmesine. Fakat Elliot için bu kadar gelinmiş uzatmaya gerek yok diye bitiyorum dedi. Size final seyrini sunacağım için sevinçliyim demişti en son.

Aslanlı Xanım

Teşekkürler bilgilendirme için )

II RaM5Es

5.Sezonda çekilebilirdi ne yazık ki Mr.Robot burada sona eriyor. Belli ki Sam Esmail'in aklında başka yapımlar var.Yoksa bitmesi için bu kadar çok düşünmezlerdi. Sam Esmail'i başka güzel dizi veya filmlerin yönetmenliğinde görebiliriz. Bence de burada bitmesi yerinde bir karar olmuş. Edit: Sam Esmail'in yönetmen ve yapımcılığını yapacağı 1927 yapımı bilim kurgu filmi Metropolis ‘in dizi uyarlaması için çalışmalar başlandığı açıklandı.Dizide de, filmdeki gibi gelecekte teknolojinin büyük bir endüstriyelleştirme hareketine ve robotların insanların yerine geçmesine neden olmasına yol açtığı dönemi izleyeceğiz.Tahmin ettiğim gibi böyle güzel bir dizi ancak,yerini daha güzel bir dizinin almasıyla hikayesine son verebilirdi.Dizinin açık kapı bırakma ihtimali de var bunu da ancak final bölümünde anlayabiliriz

Elfidaaa

Ne demek, rica ederim.

ilkeraydn

mükemmel bir dizi değil belki ama supernatural gibi 15.sezon izlerim

Aslanlı Xanım

Bence mükemmel dizi :)

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

5

3

2

5

6

18

12

3

2

3

2

8

8