30 sezon

esas oğlan

bu dizinin her bölümünü bitirebilen bir insan var mı acaba ilk sezonları hiç bilmiyor kimse sanırım. cnbc-e yıllarında anlamadan izlerdim altyazıyı da okuyamıyordum. sonra kaldı. hala ara ara iki bölüm falan izliyorum. ama bu diziyi izleyebilmek için insanın beynine usb den göndermek lazım.

Elfidaaa

Ben tam tersi ilk sezonlarını bilip orta sezonlarını izleyemedim. Sonra buraya yüklenince orta sezonda nerede kaldığımı hatırlamadığımdan yeni sezondan başladım.

Supernatural07

28.sezon bitmek üzere. 1.sezondan itibaren izledim buraya kadar. En sevdiğim çizgi komedi bu...

not a critic for sure

@jensen07 helal olsun sana ben o kadar uzun bir diziye başlasam diziyi beğensem bile diziden bıkarım.

Supernatural07

Ama devamlı izlemedim ki. Liseden beri devam ediyorum. Ve mesela sadece yemek yerken izliyorum. Zaten jenerikleri çıkarınca 15dk bir şey kalıyor geriye :)

Mustafa Öztürk

@not a critic for sure +1

not a critic for sure

@jensen07 Peki kaç yaşındasın ? Yani üniversiteye giden biri de liseden beri izliyorum diyebilir 30 yaşında biri de(Biraz abarttım galiba).Peki sen hangisisin ?

ismim-mismim-yok-benim

oha azminize hayran kaldım 2.5 yılı geçtim taa liseden beri izliyomuş

ohmygat

Halloween bölümlerini izleyeceğim sonra future bölümler var gelecek zamanda geçen onları izleyeceğim çok güzel oluyorlar internette listeleri var

Kwrem6

karakterler zaman geçtikçe büyüyor mu yoksa sihirli bir şekilde 1989 dan beri aynı yaştalar mı

cerenmatildaejder

Ben 1 yıldır izliyorum 26. sezondayım.

Antipatik

1-2 aydır izliyorum. Tree of Horrors bölümlerini bitirdim ve onun haricinde 1.sezonu ve 32.sezonu bitirdim. 2.sezondan devam ediyorum.

Sselin1

Sanırım ortasondan beri sıkılmadan izlediğim ve rastgele açtığımda bu bölümü unutmuşum bile diyemediğim kadar çok izlediğim tek dizi. Simpsonsla neredeyse 10 yıla gidiyorum :)

wandayasik

Ben 4. sezon 11. bölümdeyim çok severek izliyorum çok eğleniyorum

Antipatik

Mevcut bölümleri bitirmeme yaklaşık 18 sezon kaldı. Neredeyse 15 sezon izledim. Çok güzel dizi.

thorald vesteinsson

bu dizi hakkında yanlış hatırlamıyorsam, hükümetlerde ajanı olduğunu mesela trump ın seçileceğini felan ön gördüğü ile ilgili birkaç yerde videosunu görmüştüm. Dublajda olabilir izleyenler varsa aydınlatırsa sevinirim...

Asdf1308

Bazı bölümler telif hakkı dan dolayı kaldırıldı için filimin hepsini tamamile bitiremedim

jason freddy

18. sezona kadar izleyip bırakmıştm. şimdi yeniden başladım her ay 1 sezon planyla disneyde izlemeye başladm. 3 sezon dubla izledim 4 ün dublaı çkmadı daha. şimdi düşünüyorum altyazımı izleyeyim dublaj çktıkça mı izleyeyim diye dublaj da tavsiye ederim güzeldi. bazen buraya bakyorum eklediler mi diye ama eklenmemiş. eklense güzel olur.

Antipatik

Bitirmeme 5 sezon kaldı. Yakında bitiririm. düzenleme: Tam bitirmedim çünkü sıkıldım. Bir kaç sezon kaldı. Güncelden devam etcem ama eski kalan bölümleri izlemeyi pek düşünmüyom.

Supernatural07

Anlık olarak yemek aralarına sıkıştırarak ya da eğlenmek için izleyerek The Simpsons ailesinin son gelmiş sezonu da bitirmiş bulunuyorum. Arada sıktığı olsa da bazen yavan bölümleri ya da tekrarlamaları da bulunsa başından sonuna kadar izlenmesi gereken, genel olarak bölümlerin birbirinden bağımsız olduğu bir yapıt. 34 sezon dile kolay ki bitirmeyi de düşünmüyorlarmış hala diziyi. Acaba bitse de gerçek manada biter mi o da ayrı bir soru...

Antipatik

Bitirsinler artık bence, oyuncular da yaşlandı iyice. Artık eski tadı da vermiyor, kaliteli senaryo ve animasyon pek göremiyoruz.

King Wolf

Ben Sadece İlk 3 Sezonu Ve 33 İle 34. Sezonu İzleyemeyi Düşünüyorum. 1. Sezonu Bitirdim 2. Sezona Yeni Geçtim. Bunların Haricinde S26 E6'yı İzleyeceğim Futurama İle Crossover Bölüm Yapıyorlar. Son Olarak Tree House Of Horror Bölümlerinin Hepsini İzlemeyi Düşünüyorum. Bunların Dışında İzlemem Gereken Önemli Bölümler Varmı? Bilgilendirirseniz Mutluluk Duyarım.

Antipatik

@King Wolf, yeni sezonları izlemene gerek yok eski sezonlar daha güzel. hem senaryo hemde çizim açısından daha kaliteli. ben ilk tree house of horror bölümlerinin hepsini izleyip bitirmiştim onlar ilginç oluyor :D

King Wolf

@Antipatik Tamam Anladım Teşekkürler. Ben Yinede Eski Ve Yeni Arasındaki Farklı Anlamak İçin İlk 3 Sezonu Ve Son iki 2 Sezonu Seyredicem. Yinede Sağol (: Bu Arada Bu Cadılar Bayramı Özel Bölümleri Regular Showda'da Vardı, Onlarda Çok Güzeldi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

2

4

7