Aslında keyifle izlenebilir dizi. Criminal sevenler bence bunuda izlemeli

bendisarz

Uzun soluklu 15 sezona yayılmış bir dizi. Criminal yapımları sevenler için boş zamanlarında keyifle izlenecek tarzda. Her konu senaryo ayrı ayrı çalışılmış. oyunculuklar güzel.Değişik karakterler,ilginç psikolojilerin olduğu bunun yanında öğrenilebilir karakter analizlerinin de faydası olan bir seri olmuş.Sakin dingin bir dizi. oturup evde kafanızı dinlerken sıkılmadan izleyebilirsiniz cinsinden.

infavor

ilk 3 - 4 sezonu sıradışı katillerle, suçlarla çok etkileyiciydi.Sezonlar arttıkça, hele suçlar fazlasıyla profilci ekibe yönelik oldukça, ekibin sık sık değişmesi ,son sezonlarda her bölümün suçtan daha çok ekipten birinin özel hayatıyla ilgili hale gelmesi ve ekibin ilişkileriyle son 3-4 sezon iyice bizim arka sokaklar dizisine bağladı.15. ve son sezon olduğundan bunca yıl izledim deyip sırf nasıl final yapacaklar diye merakımdan izliyorum artık.

bendisarz

Bende öyle yapıyorum . o kadar emek ve zaman harcayarak son sezonlara geldim. Finalini görmeden asla bırakmıcam sanırım. Özellikle bu kadar uzun soluklu bir dizinin Final sezonunu da merak etmiyorum değil. Umarım değecek bir final olmuştur. Bu yüzden de spoiler ları hiç okumuyorum....

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

9