İnceleme

illions

İlk Sezon: Tüm dünyada nüfusun %2'si hiçbir doğal yada yapay sebebi olmadan bir anda ortadan kaybolur. Ancak bir arama kurtarma veya aksiyon beklemeyin. Bu durumun psikoloji, din, toplum, sosyal ve hukuki düzen, devletin topluma yaklaşımı üzerindeki etkilerini bir kasaba özelinde anlatıyor dizi özetlemek gerekirse. Bu doğa üstü olayın psikolojik etkilerini hem oyunculuklar hem de müzikleri aracılığıyla ustalıkla aktarıyor ve bazı yeni doğa üstü olayların da başlangıcına dair işaretler veriyor(çok ilerleyen şeyler değil). Bir diziden ziyade sinematik bir ürün sunulmuş ve efsane diyebileceğim müzikleri aracılığıyla duyguyu çok iyi aktarıyor. Depresif bir dönemdeyseniz ertelemenizi öneririm. Ayrıca sezon boyunca birçok soru sordurup çok azını yanıtlıyor, kendinizi sürekli 'Noluyor ya?' derken buluyorsunuz ama bu rahatsız edici bir durum değil aksine daha çok bağlıyor izleyiciyi.

illions

İkinci Sezon: Durum ve çevre biraz değişiyor ancak ilk sezondaki genel problemler daha özele ve bireye indirgenmiş. İlk sezonda ortaya konan konulara dair farklı düşünceler de işlenmiş. Spoiler vermeden daha fazla birşey yazmak zor.

illions

Üçüncü Sezon: İncilden alıntılara ve referanslara önceki sezonlardan daha fazla yer verilmiş, ama bu bir noktadan sonra ayrılıyor. Sonunun beklediğim gibi olması, soruma beklediğim cevabı almak mutlu etti. Ve son olarak ileride tekrar izlemek istediğim diziler arasına girdi.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

2