İzlenir

CSA3

Başlangıçta yalnızca enteresan, eğlenceli bir konusu var ama çok da müthiş birşey değil gibi ilerliyor. İlk 5 bölüm falan için bunu söyleyebilirim. Fakat bir yerden sonra işler hızlanmaya ve değişmeye başlıyor. Özellikle ilk sezon sonuyla birlikte dizinin konunun işleyişi bakımından çok daha ilginçleştiğini söylemek lazım. Elbette karakterleri tanımaktan ileri gelen bir komedi artışı da oluyor. Çok müthiş bir komedi değil ama bence kesinlikle izlenecek müthiş yaratıcı bir dizi. Son derece de keyifli. İzleyin derim.

CSA3

3. Sezonu bitirdim ve eklemem lazım ki bu dizi izlediğim en güzel ve en şahsına münhasır dizilerden biri. İzledikçe komedi dozu da artıyor ama bence esas alemetifarikası müthiş bir hayal gücüne sahip olması. Üstelik bir yandan da son derece düşündürüyor. Elbette Breaking Bad veya Office gibi türünün en iyileriyle karşılaştırılmaz ama bu dizi de bence kendine has bir tür ve onun en iyi örneği gibi.

CSA3

Diziyi bitirdim. Türü komedi falan diyor inanmayınız. Evet, komik ve eğlenceli fakat bana göre neredeyse bir felsefe kitabı gibi yazılmış bir senaryosu var. Bir çocuğun beyninden çıkmış kadar özgür ve özgün hayal gücü olan, güldüren ama sürekli düşündüren, kusursuz bir iş çıkartmışlar ortaya. Gerçekten bence izlenmesi gereken bir dizi. Çok başarılı.

sartre

daha önce kimsenin yorumuna bu kadar katılmamıştım galiba :d dizi gerçekten çok özgün ve başarılı. 2017den beri takip ederek izlemiştim ve ilk bitirişimin üzerine bir daha yeniden izledim. Konusu ilgi çekici, senaryosu sağlam, oyuncular başarılı ve jason... ah jason kdjskjfdsk cidden ne zaman ağzını açsa sizi güldürecek bir karakter. ayrıca sizi asla ve asla rahatsız etmeyecek bir jeneriğe sahip fjdkfslj başlarken tereddütünüz olmasın

ailkerk

Yukarıdaki arkadaşların ikisiyle de hemfikirim. Son sezon yayınlanınca hemen izlemeye vaktim olmamıştı o yüzden önceki üç sezonu tekrar seyrettim. Kaliteli mizah ile eğlendirirken dayanaklı felsefe ile düşündürebilen, hem az sayıda karakter ve mekan sayesinde minimalist olup boğmayan hem de olağanüstü hayal dünyasını etkili görseller ile sunabilen bir yapım. Jason kahkaha attırır, Janet oyunculuğuyla şapka çıkarttırır. Bu dizi kesinlikle izlenir.

ddlays

Yukarıdaki arkadaşların üçüyle de hemfikirim :D Üstüne ne denir bilmiyorum ama tekrarlamaktan çekinmem. Zorlamasız bir mizah, yormayan bir felsefe, cıvıklaşmayan aşk ilişkileri, gerçek dostluk, başarılı ters köşeler, ve hepsini müthiş bi zeka ve yaratıcılık ile birleştiren bir senaryo. Müthiş. Gözümü kırpmadan önereceğim dizilerin arasına girdi kendileri.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

4

1

3