İzlenir mi?

ILESM

Dizide yapılan espiriler şakalar falan kaliteli mi yoksa cocukca cok komik olmayan cringe espiriler mi? Yani genel olarak izlenebilecek bir dizi mi?

Silhouette

politika, film diziler ve oyuncuları, basma kalıp yargılar-inançlar, toplum davranışlarına kadar günümüz toplum ve popüler kültüründe olan şeyler vb. ile ilgili çeşitli gönderme, konu, espriler var. her karakterde yada bölümde belli davranışları olayları yansıtıyorlar. yabancı incelemeleri okuyabilirsiniz bu konuda mesela brian usa liberal demokrat parti görüşlü yansıtılıp o kitleyi onlar üzerinden eleştirme olarak kullanılıyor, diğer biri,yahudi, afro-amerikalı, beyaz aşırı sağcı ırkçı eğilimleri olan vs. eğer ilgi alanınız ve genel kültürünüz bunları yakalamak için yeterliyse (ki çoğu kişide bu sorun olmayacaktır) çok keyifli dizi. güncel olarak takip eden biri olarak kesinlikle izlenir diyorum. Benzeri olan American Dad! dizisi içinde aynı şeyleri diyebiliriz çoğu site yok ( bir sitede denk geldim) indirip (TV Slurge den ing. yazı ekli) ingilizce altyazı ile seyretmek mümkün onu da.

Baran Ercan

İzlenir

Kemall8

izlenir

mint6671

izlemeyen pişman da izleyen pişman mı

beemotha

İzlenir. Esprilerin içeriği de daha çok politika ve dönemine göre güncel olaylarla alakalı ama bir yerden sonra beni sıktı açıkçası.

komorebi shouto

izlenir çok uzun belki sürekli izlenmez ama animasyon severler için canın sıkıldıkça izlenir

Antipatik

İzlenir, komedisi güzel. Bazı karakter tasarımlarını beğenmedim. Şu bebeği, köpeği, bir de lois karakterini beğeniyorum. Merkezdeki karakteri pek beğenmiyorum, o yüzden diziyi de pek izlemiyorum zaten.

raiva

kesinlikle izlenir bazı göndermeler Amerika'da yaşamadığımız için boşa düşse de anladıklarımız bile çoğu sitcomu 2-3 e katlar

Finch777

gerek yaptığı göndermeler ve gerekse kara mizahı ile başarılı bir yapıt izlemeye değer

cartmanıntaşşakları

kesinlikle. ama kara mizahı kaldıramıyorsanız önermem

Gorki

Kara mizah da sevilmezse neyi seveceğiz?

kürt cobain

South parktan sonra en iyisi

Supernatural07

The Simpsons gibi bir yapıttan sonra açıkçası biraz yavan geldi. Ama sonuçta o, harbi bunların babası gibi. Konu, eleştiri, bakış açısı vs. gibi alanlarda benziyorlar. O yüzden izlemeye değer gibi duruyor.

annen47

izlenir hı hı hı aaalright

WallyWest1

Gumball'daki Esprilerin Ve Göndermelerin +18 İşlendiği Bir Animasyon Dizi Ve Gayet Eğlenceli Şahsi Fikrim İlk Sezonu İzledikten Sonra İstediğin Sezona Başlayabilirsin, İster İlk Sezondan Sonra Sonuncu Sezonu İzle İster Tüm Sezonları.

pan0TR

izlenir ama amerika kültürünü bayağı bir bilirseniz çok daha sevip eğleirsiniz ben bilmiyorum ama anladığım kadarla bile aşırı sarıyor

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla