Taha Ulukaya'dan İlk Dizi Önerisi

II RaM5Es

Taha Ulukaya'dan ilk dizi önerisi: Elite. Yakın zamanda seyretmeyi düşünüyorum.

yavuz02896

Taha ulukaya kim aq

ManyakVAntepli

Filmler ve Filimler kanalının sahibi. Onun önerileri genelde güzel olur ama eğer bu diziyi önerdiyse zevklerinden şüphe ederim. Bu diziyi izlemek ile VPN siz p*rno izlemek arasında fark yok . İspanyolların yaptığı boş dizilerden biri daha.

II RaM5Es

Ayrıca Diziler ve Dizyyler kanalının sahibi. O da başta çok ön yargılı olduğunu, öylesine uyurken seyretmeye başladığını ama daha sonra mükemmel olduğunu dile getirdi. O önerdiyse güzeldir diye düşünüyorum. Kanalında anlatmış zaten, bence izlemeye değer bir dizi. Taha Ulukaya beğendiği dizileri değil, kaliteli olan dizileri öneren biri. Ama ManyakVAntepli öyle diyorsa, büyük ihtimal ikisinin arasında bir dizi olmuş olacağını düşünüyorum. Esen kalınız.

ManyakVAntepli

Son cümle ironi mi değil mi anlayamadım:D Yazıdan ironi çıkarmak zor oluyor ama değilse fikrimi önemsemen beni mutlu eder. Ama ironiyse sad story :( Ben de Taha abinin tavsiyelerini dinlerin genel de zevklerimiz çoğu zaman aynıdır ama bu dizi hariç... İlk çıktığında "Aaaa bu LCDP deki Rio değil mi" deyip izlemeye başlamıştım sonra dedim ki keşke izlemeseydim :/ Ne zaman dizinin bi bölümüne girsem kafam karışıyor *videos a mı girdik Netflix e mi belli değil.

ahuse

Ben de Taha abinin önerisiyle geldim sevdim gibi ama bakalım artık

II RaM5Es

İroni değil.

yavuz02896

Ben 3. Sezonu da bitirdim. Arada sex sahaneleri var doğru ama avrupa da yetişmiş ve ergenlik doneminde olan kisilerden ne beklenirki. Yönetmence bunu dizide bize aktarmış. Şahsen ben dizilerde filmlerde böyle sahneleri seviyorum.diziye genel bakicak olursak bence izlenmesi gereken bi dizi. Çok güzel bi seneryosu yani olay örgüsü var ve şunu da ekleyeyim 3. Sezonun finali tek kelimeyle EF-SA-NE ydi. Sezon finalinde diziyi iyiki izlemişim dedim. Diziyi begenmemin diğer bi nedeninde lise ortamımın böyle olmasını istememdendir diye düşünüyorum. Okuduğunuz için Teşekkürler.

GRİADAM

Viral reklamlara inanan insan da varmış.

II RaM5Es

Rahatlayacaksanız, izlediğime pişman olmadım ama mutlu da değilim. Bu başlık izlemeden önce açıldı. İzledikten sonra açsaydım, büyük ihtimal açmazdım. Zaten bir daha önerisini falan almam.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2

4

16

8

8