Yahudi ajitasyonu

bozakca

Yahudiler önceden sadece marvel filmlerinde, dünyayı koruyan, fedakar, iyi niyetli, dürüst, eziyet gören rollerde görülürdü. Şimdi netflixde uydu bu akıma.

GRİADAM

Zulüm gören Yahudi kahramanlığı içeren tonlarca yapım var, marvelden eski bu mesele.

GRİADAM

@Noktasal Evde canın sıkılmış herhalde, olta atıyorsun. Bence de insanların çorap giymesi sapkınlık, ne de olsa karar verici unsur benim. Kimin kiminle seviştiği seni niye bu kadar ilgilendiriyor anlamış değilim. (İnancından dolayı olduğunu biliyoruz, o gerçek bir soru değil) Özgürlük savunan insanlara ısrarla etiket yapıştırma çaban, komik. Dinsizim ama sen kutsallarını özgürce yaşa diye de mücadele veririm (verdim de). Mesele insanca yaşayabilmek.

II RaM5Es

Size kısa ve basit bir soru: Netflix hikayede yeri olmayan öğeleri çok kullanıyor mu? Konu cinsellik değil. @Noktasal, anlatmayı bilmiyorsun. Netflix kara propagandadır. Netflix'in ilk dizisi House Of Cards sanat eseridir, Netflix'in belgeselleri kalitelidir ve sunduğu olanaklar daha fazladır. Netflix dizileri kanserdir. propaganda, Mevlâna görse "gelme" diyecek, insanlar için o kadar önemli olmuş ki sanatı icra etmek, ne olduğu kimsenin umurunda değil.

GRİADAM

Söyleyeceğimi söyledim, senin kutsallarının neye sapkınlık dediği zerre umurumda değil. Başkasına zararı olmadığı sürece isteyen istediğini yapabilir. Biz buna özgürlük diyoruz ,sen kutsalıma saygısızlık. Not: Evde yapacak tonla aktivite var.

GRİADAM

ok boomer kendinle çelişip boş yapmaya başladın, o yüzden soruna cevap verip konuyu kapatıyorum. ''hep bir lider bir kural düzeniyle yaşadı ?'' Cevap: homosapien sapien sürü halinde yaşayan ve erkeği çok eşli olan bir hayvandır. Herkesin (özellikle kadınların) özgür olduğu yerde reform olur. Bu da hükümdarların işine gelmez.

ManyakVAntepli

@Noktasal @GRİADAM Aha best shipperlarım yine kavga etmeye başlamış lmao. Hocam siz niye her forumun altında Road Runner ve Çakal, Sylvester ve Tweety, Tom ve Jerry ya da Yosemiti Sam ve Buggs Bunny gibi birbirinizi yiyip duruyorsunuz? Yok transexuelmiş yok eşcinselmiş boşverin ya ben aştım bunları kendi hükümetimiz bizi s*kerken kimin kime naptığından bizene? Koy g*tüne rahvan gitsin.

II RaM5Es

@GRİADAM, 10 tane şey yazarlar, o birini cımbızlayıp işte ben haklıyım muamelesi yaparsın. Karga gibi bir oraya bir buraya gag gag gag.

ignorant

@Noktasal,sonuç olarak sen netflix'in eğlencenin yanı sıra farklı misyonları olan bir mecra olduğunu düşünüp bunu sağlam kanıtlarla desteklemeye çalışıyorsun dediğin gibi olup olmadığından emin değilim ancak argümanların bende yeni bir şey keşfetmiş etkisi bırakmadı seninle anti tez çatışmasına giren arkadaşta kendini iyi ifade edememiş ancak senin düşüncendeki insanlar her zaman vardı ve hep olacak, evet propoganda hep vardı ama bazı şeylerin doğal bazılarının bu propoganda ya da adına ne dersen de tv,netflix,pornografi,pop kültürü,alkol,ırk mağduriyeti... her zaman bunların bir amaç uğruna kullanıldığını söyleyen ya da bunları ahlak,sağlık,inanç,kültür gibi kurumlara zarar verdiğini düşünüp arkasında destekçi arayan hep oldu,haklı çıktılar ya da yanıldılar sonuç?Sonuç günün sonunda alt orta ve üst gelir sınıfından insanlar bu mecraları seyrediyor,okuyor,dinliyor.Herkes beynine takacağı filtreyi seçmekte özgür,başkalarının filtresini yanlış ilan etmekte özgür değildir.

metzengerstein

babam izledikten sonra yankinin pesine dustu onunla cima eylemek icin. sakin izlettirmeyin. sakin. gecen gun amcam da gidip bojack izlemis mesela. siz dusunun artik onu da..

Agent Cooper

eşcinsellik nefretinden sonra antisemitizm de başlamış. nedir arkadaşlar sizdeki bu netflix düşmanlığı. senin ağzını yaya yaya kara propaganda dediğin şeye normal insanlar sosyal sorumluluk diyor, duyarlılık diyor. netflixin çizgisi lgbti, avrupai kültürle iç içe olan, yüzünü batıya dönmüş insanlar. size hitap etmiyor size göre içerik hazırlamıyor. siz gidin eşcinsel kelimesinin bile yasaklı olduğu ortadoğu kanallarını izleyin. kafamızı şişirmeyin.

II RaM5Es

Mr Meeseeks, öncelikle bu meseleyle hiçbir alakam yok bunu başta söyleyelim. Sonra konuyu başka yerlere çekiyorsun. Cinselliğe karşı biri değilim, olmadık yerlerde her an sevişme sahnesi çıkmasına karşıyım. Şimdi bu kısa ve açık cevaptan ne çıkaracağını çok merak ediyorum. Duyarlılık başka birşey kara propaganda başka. Daha öncede dedim. Savaş yapıyorlar, adamın bin bir düşmandan kaçması gerekiyor ama nedense olmadık yerlerde, olmadık zamanlarda konu sevişmeye geliyor. Bu sana mantıklı geliyorsa tartışabileceğimiz, uzlaşabileceğimiz bir konu yok. Son olarak sürekli bu ortadoğuyu gerçekten bir tarafa it ama batı ayırımcılığı yapman beni üzüyor.1858 yılın da eşcinselliği suç olmaktan çıkaran ilk ülkelerden biri olan osmanlı tarihini okumanı öneririm. Zira ABD bile 2003 yılında daha yeni yasal hale getirmiştir.

ignorant

@RaM5Es marifet yasaları özgürmüş gibi yazmak değil insanların bu yasalara uymasını sağlayabilmek,Osmanlı eşcinselliği suç olmaktan çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur?Yıl olmuş 2020 kendisini Osmanlının devamı gibi gören adam sokakta öpüşen iki reşit insana saldırabiliyorsa senin yasaların isterse avrupanın kopyası olsun farkeden bir durum olmuyor.Batı ayrımcılığını şahsen nsanların davranış şekillerini kast ederek yapıyorum sonuç olarak bu toprakların insanının ekserisi snıfta kalıyor.

II RaM5Es

@ignorant, sen de haklısın dostum. İnsanımız böyle, yapacak bir şey yok. Ve bunun gibi bir çok örnek var. Atalarımız hep çabalamış, kadına seçme ve seçilme hakkını tanıyan ilk ülkelerden biri tekrar biziz. Ama geçmişizle yine övünelim diyorum ama asıl ileriyi dönük doğru olmamız lazım. Neyse o sadece bir ek bilgiydi.

Agent Cooper

diziyi izlemeden yorum yapıyorlar. az önce bitirdim. nazilerle filistinliler anlaşma imzalayıp yahudileri nasıl yobaz, nasıl kadın düşmanı, nasıl absürt durumlarda gösteririz diye bi projeye girişşe bundan iyisini yapamazlar. ama sırf netflixe ve eşcinselliğe laf atmak için izlemedikleri dizi üzerinden çıkarım yapıyorlar xd.

II RaM5Es

Katıksız

Agent Cooper

homofobik lol

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

2