Elizabeth keen hk.

dizici1987

Diziye başladığımdan beri (3.sezon 3.bölümdeyim)Başrollerden biri olmasına rağmen elizabeth keen rolüne hiç ısınamadım.Belki sevmiş olanlar vardır ama her olayda her sıktığı kurşunda 'Ay ben ne yaptım,ay şöyle,ay böyle'gibi ergensi tavırları çok gıcık.Diziyi genel olarak her bölümünfde aksiyon olmasından ve Red yüzünden ilgiyle ve merakla izliyorum ama elizabeth figürü gerçekten neredeyse diziye bırakmama neden olacak kadar gıcık ve ergensi şekilde senaryo dahilinde.İleri ki bölümerinde umarım bu şekilde ergencik tavırları bırakır da diziye ilgim bir kat daha artar.

Faycommun

hiç sorma o aralar dediğin gibi takılıyor az sabret

dizici1987

Aynen valla sabrediyorum.3 sezon 15'e geldim iyice gıcık olmaya başladım şu E.keen karakterine.Hele RED'e olan tavırları var ya resmen ergen rolde.Kadrodaki en gereksiz oyuncu gibi.

Yasin Karaçivi

4. Sezon'un başından itibaren değişmeye, hatta tam tabirle akıllanmaya başlıyor. Fakat yine de ara ara gıcık olabilirsin. Dizi, karakter gelişimini çok yavaş ilerleten bir yapıda. O yüzden biraz sabırla izlemek lazım. (7.Sezon 15.Bölümdeyim)

mstfacyln27

Son sezonlarda özellikle 7. sezonda karakterin aşırı tutarsız hale geldiğini düşünüyorum. Bir yaptığı diğerini tutmazken bazen o kadar saçma şeyler yapıyor ki aklım almıyor artık karakterin içine sıçıldığını düşünüyorum. Basit olaylarda dünya başına yıkılmış elinden lolipopu alınmış 5 yaşında kız çocuğu gibi davranırken asıl önemli olaylar karaktere hiçbir şey katmıyor aksine 10 dk sonra yada diğer bölümde hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyor.

dizici1987

8.sezonda da aynı şekilde devam ediyor.Gerçektende de şu süper dizideki en boş beleş karakter.Var olmasının tek nedeni olayların onun geçmişindeki kişilerden oluşması.2.Sezonda öldürseler bile yokluğu hiç ama hiç önemsenmezdi izleyiciler tarafından.Zaten hikaye oluşmuş olurdu.

ismim-mismim-yok-benim

lizzy nasıl sevmessiniz abi oha ya oha

Kaliteci

Asıl sen nasıl seviyorsun? Ergenin önde gideni bi reddingtonı(kaç bölüm onu ölümlerden kurtarmasına rağmen) öldürcem diyor bi öldürmek istemiyorum diyor

NCabidin

Uzun zaman önce 4,5 - 5. sezon civarlarında elizabeth yüzünden bırakmıştım. Yok yani dizinin başından beri, senaryo içerisinde yıllar geçiyor ama o kadar şey yaşamasına rağmen 1gr akıllanmıyor. Arada hala kaldığım yerden devam etmek istesem de elizabeth'in tavırlarını hatırlayınca vazgeçiyorum.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

1

2

3

7

3

2

6

4

11