Genel yorumlar

NCabidin

An itibari ile dizinin ilk sezonunu bitirdim, açık söylemek gerekirse konusu güzel ama çok fazla gizem var. 16 bölümde ki bu da hemen hemen 14 saat felan yapar. Hiç bir şekilde açık verilmedi, fikir sahibi bile olamadık. İlerde rüyadalar diyip kurtulmazlar umarım çünkü konunun bir yere bağlanması çok güç. Fantastik bir dizi değil, ilahi veya doğaüstü bir şeye bağlanılamaz, saçma olur. Bilimsel bir şey diye tahmin ediyorum ama ne olabileceği hakkında bir fikrim yok. KISACA: Gizem seviyorsanız izleyin ama gizem sadece bir noktaya dayandığı için bir yerden sonra eee hadi açıklayın biraz diyesi geliyor insanın. İkinci sezonu erteledim şuan izlemeyi düşünmüyorum, belki ilerde izlerim belki de hiç izlemem. Fikir vermemesi beni baydı ve korkum dizinin zaman kaybı olarak sonuçlanması.

-yahsa-

bencede rüyadalar diyecekler

althebeast

Dizide bir çok saçma olay olsada sürükleyici olduğu için her türlü diziyi izlemeye devam ediyorsunuz. En azından benim için öyle oldu. Gizem sevenler kesinlikle bakmalı, sürükleyici bir dizi.

Gamze Duman

Harika bir diziydi. Çok beğendim. Sezonlukdizi, böyle güzel bir diziyi dublajlı olarak yayınladığınız için çok teşekkür ederim. Sonu hiç beklemediğim bir şekilde oldu. Uzun süre etkisinde kalacağıma inanıyorum.

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla