En iyi anime

Larceny

çok fazla anime izlemedim ama bu animenin yeri bende ayrıdır, izlediğim çoğu yapımdan iyidir sadece müzikleri için bile izlenir ki her şeyiyle mükemmel bi yapım karakterlere bağlanıyosunuz resmen, kesin izleyin derim animeye önyargınız varsa bile bi şans verin, ben anime sevmezdim ilk izlediğim animedir ve direk animelere olan bakışımı değiştirmişti ilk 3-4 bölüm sevmeyebilirsiniz ama bırakmayın bittikten sonra da 2 saatlik filmi var onu da izlemeyi unutmayın, ben diziyi bitirdikten bayağı sonra izlemiştim filmini bilerek özlem gideririm diye, neyse şimdiden iyi seyirler :) (ben orijinal dilinde izlemiştim ama ingilizce dublajı da başarılıdır izlenir)

Larceny

Death Note'tan iyi benim için, Attack on Titan'ı da henüz izlemedim ama listemde.

ManyakVAntepli

En iyi anime Evangelion dur. Shingeki no Kyojin anca arkasından bakar ona. Jojo Bizarre Adventure veya FMA da olabilir kararsız kaldım. Tamam tamam Code Geass son kararım.

GRİADAM

En iyi anime çok gaz, aynı dönem Ghost in the Shell,Trigun, Berserk var. En önemlisi efsane Dragon Ball Z var.

Larceny

Monster izleyin

ManyakVAntepli

@Punisher58 Aç Tokyo Ghoul ilk sezon izle ya psikolojinin ve trajedinin dibine vurursun. Ergen animesi ama yapacak bir şey yok.

GRİADAM

Hellsing, Devil May Cry veya Tokyo Ghoul olabilir.

Larceny

Evet öyle oldu biraz :D

kogami

kaliteli bi sohbetmiş, cowboy bebop en iyilerde ilk üçe girer o kesin :c

Aziraphale

jojo's bizarre adventure ve evangelion ile birlikte ilk 3 olur herhalde

ohmygat

Netflix de dizisi çıkacak onun çıkmasına yakın animesini izleyeceğim

Abdulkadir34

Şimdi bitirdim. Daha önce de söylediğim gibi, iyi bir anime. Müzikleri çok güzeldi. Bölümler arasında bağlantı neredeyse hiç olmadığı için sürükleyici bir dizi değildi. 2 ayda bitirdim hatta :d Aksiyon sahneleri de hoştu. Finali de güzeldi. Hiç pişman değilim. Herkese öneririm.

atg3451

Cowboy Bebop, ilk defa şuan izleyecekler için hiçbir anlam ifade etmeyen ana kurgusu ve amacı olmayan sıradan bir çizgi film olacaktır ve sıkacaktır. Geçmişte çocukluğunda izleyen insanlar için nostaljik değer taşır ve o sebeple abartılır. Shaman King, Attack on titan ve FMA Brotherhood üçlüsünü bozabilecek hiçbir anime yok.

Sub-zero

@Emirefetheh herkesin adına konuşuyorum demişsin ama Deaht Note benim ilk animem ama bence Attack On Titan kat kat daha iyi Deaht Note u boşa uzatmışlar sonda

Rexsamin tenyson

En iyisi çünkü diğer klişe animelere benzemiyor bide evrensel bı anime.

Rick Grimes

usta ben bitek AoT izledim süperdi ya şimdi de bunu izliyom

Emil_Aze

Ortalama üstü bir iş sadece

Sizde Katılın

Spoiler Ekle
Cevapla

3

2